2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121897 بازدید | 950 پست
به نظرتون می شه اصلا قبول کرد ؟

نمیخام قضاوت شم واقعا توسط کاربرا ولی بخاطر پسرم اینکه شرایط همه باهم یکسان نیس!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
نمیخام قضاوت شم واقعا توسط کاربرا ولی بخاطر پسرم اینکه شرایط همه باهم یکسان نیس!

درسته عزیزم هیش کی نمی فهمه الان تودلت چی می گذره یابه قول خودتون شرایطتون چه جوریه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازیادنمیره هرگزتابمیرم ولی میدونم یه روز میادکه عادت میکنم به زندکی بدون اون و این منومیترسونه که رو ...

مطمین باش هیچ وقت فراموش نمیشه،وهمیشه در گوشه ای از قلبت هست،ولی همه ما باید زندگی کنیم،یادگار همسرتو حفظ کنی وهمونجور که پدرش دوس داشت بزرگش کنی،اون بچه الان فقط شمارو داره تو زندگیش،نزار با بی قراریات حس کنه بعد پدر دنیا براش تموم شده ویه بچه افسرده عمل بیاد،غمات جلو بچه بروز نده

دارم عزیزم خونوادش پیشنهاد دادن من گفتم تاسال همسرم به هیچی فک نمیکنم و فک نکنم دوتامون قبول کنیم!

اسی شمام مثل زن داداش خودم،این کار اصلاااا نکن،خواهش میکنم،برادرشوهرت ننیتونه شرسک غمات باشه،زندگیش وجوونیش میره،نکن که اصلا عاقبت خوبی نداره،بزار یه عمو خوب برای بچت باشه

اسی شمام مثل زن داداش خودم،این کار اصلاااا نکن،خواهش میکنم،برادرشوهرت ننیتونه شرسک غمات باشه،زندگیش ...

عزیزم من واقعانمیخام قضاوت شم ولی خب شرایط همه یکسان نیس ممکنه بچمو ازم بکیرن و کسی برای دادگاه و شکایت پشتم نیس اوضاعم خیلی فرق داره با بقیه خانونایی که همسرشون رو ازدست دادن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مطمین باش هیچ وقت فراموش نمیشه،وهمیشه در گوشه ای از قلبت هست،ولی همه ما باید زندگی کنیم،یادگار همسرت ...

نمیدونم سعی میکنم کنارش حالم خوب باشه تاهمسرم کمترعذاب بکشه تاخودم بتونم ازپس خودم وپسرم بربیام دارم تمام تلاشمو میکنم که باهاش کناربیام!

عزیزم من واقعانمیخام قضاوت شم ولی خب شرایط همه یکسان نیس ممکنه بچمو ازم بکیرن و کسی برای دادگاه و شک ...

اصلا به این موضوع فکر نکن،برای چی بچت ازت بگیرن؟شما مادرشی،نمیدونم خود دانی،ولی منکه هرکس دیدم اینجوری بوده،واقعا عاقبت خوبی نداشتن،یه تصمیم احساسی هست ازدواج با برادرشوهر که اصلا عاقبت خوبی نداره،اگه همسرت حقوق و...داره،خودت مثل شیر بالا سر بچت باش و تا چتد سال به خودت فرصت بده تا بااین موضوع کنار بیای

نمیدونم سعی میکنم کنارش حالم خوب باشه تاهمسرم کمترعذاب بکشه تاخودم بتونم ازپس خودم وپسرم بربیام دارم ...

حتما از مشاور هم کمک بگیر،امیدوارم بهترین برای تو و یادگار همسرت اتفاق بیفته

اصلا به این موضوع فکر نکن،برای چی بچت ازت بگیرن؟شما مادرشی،نمیدونم خود دانی،ولی منکه هرکس دیدم اینجو ...

عزیزم اوضاع فرهنگ اینجا خیلی فرق میکنه با تهران و جاهای دیگه و هنوز تو عصرحجرموندن ومن ازهمسرم هیچی ندارم ن خونه ن ماشین ن حقوق خودمم خیلی دیدم که اینجوری عقدکردن و زندگیشون شده جهنم و تاسال همسرم تقریبا۴ماه مونده تااون موقع خدا چی بخاد!

حتما از مشاور هم کمک بگیر،امیدوارم بهترین برای تو و یادگار همسرت اتفاق بیفته

فدای قلب مهربونت قشنگم💕💕

عزیزم اوضاع فرهنگ اینجا خیلی فرق میکنه با تهران و جاهای دیگه و هنوز تو عصرحجرموندن ومن ازهمسرم هیچی ...

پدر مادر خودم اینجوری ازدواج کردن ، مامانم شوهرش فوت شده ، با داداش شوهرش یعنی بابام ازدواج کرده بچه هم نداشته ، ولی هیچ وقت خوشبخت نشدن 

پدر مادر خودم اینجوری ازدواج کردن ، مامانم شوهرش فوت شده ، با داداش شوهرش یعنی بابام ازدواج کرده بچه ...

واقعاخیلی سخته خیلی زیاد مادرتون بچه نداشته راحت میتونسته بره که امیدوارم ارامش داشته باشن حداقل!