اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدانکنه عزیزم امیدوارم حتی یه حیوون هم به وضع من دچارنشه😭
عزیزم خدا به دلت آرامش بده همسرت وبیامرزه
ولی همین دیشب من وانداخته بود بیرون بااینکه یکماهه مریصم بیشترازیک ساعت موندم توراه پله سرد
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
درسته منم بعد فوت همسرم برام درس عبرت شده که دیگه قهر نکنم. ولی متاسفانه این شوهرم اصلا درک نمیکنه. دیگه خسته شدم انقد ناز کشیدم محبت کردم. پیشقدم شدم واسه اشتی. البته قهر نمیکنم. فقط یه کم سرسنگین میشم
درسته منم بعد فوت همسرم برام درس عبرت شده که دیگه قهر نکنم. ولی متاسفانه این شوهرم اصلا درک نمیکنه. ...
شماازدواج کردین دوباره پس!خدا این زندگیتون رو پرازارامش و خوشحالی کنه وخوشبختی قسمت زندگیتون!بعضی ازمردا اینجوری هستن همسرمنم این شکلی بود همیشه من دنبالش میرفتم ولی چون مثل مجنون عاشق بودم اصلن به چشمم نمیومد!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیزم واقعا ناراحت شدم برات یه لحظه بچت تصور کردم خدا واقعا بهت صبربده الهی که من قربون بچت بشم واقعا دلم گرفت براش اونروزی بچه من داشت میگفت مامان دلم نمیخواد توبری پیش خدا با بغض هم میگفت نمیدونم چجوری یاد گرفته بود اینو چون من از مرگ هیچ صحبتی نکردم الآنم برا بچه تو اشک ریختم خیلی مامان قوی باش بذار هم بابا باشی هم مامان قربونت برم