2777
2789
عنوان

رمال یا فالیگیر☹️

35 بازدید | 0 پست

حالا که اومدی تااخر بخون لطفا🙏🙏

بهشون اعتقادی ندارم🤔 دروغ نگم حرفشون منو به شک میندازه و ذهنمو درگیر میکنه ولی اونجوری که بگی هزینه کنم یا اعتقاد داشته باشم نه.... بوده توی روزهایی که حال روحیم بخاطر رفتار همسرم خوب نبوده و به توصیه دوستی کسی با شماره هایی تماس گرفتمو در حد زیر یه تومن پول دادم که مثلا خودمو قانع کنمو اون طرف خط رماله بهم بگه زندگیت درست میشه و همسرت خوب میشه مثل قبلا.....

حالا مامانم به توصیه یکی از اشناهاش یه اقایی رو امشب دعوت کردن خونه و که مثلا توی خونه نماز بخونه یا قران بخونه و بگه چرا خونه اشون فروش نمیره.... اون اقاهه گفته خونه فروش میره ولی خودت و همسرت تا یک ماه دیگه که ۱۵ بهمن هستش از شهر خارج نشین ( پدرو مادرم الان شهر خودمونن ولی تهران زندگی میکنن) من و همسر و دخترمونم کمتر از دو هفته دیگه از ایران میریم ممکنه کوتاه مدت بریم و برگردیم ممکنم هست برای مدت نامعلومی بمونیم.... مامانم قرار بود بیاد کمکم وسایلامو جمع کنیم حالا جرات نداره بیاد و از اون طرف هم خب عملا ممکنه دیگه هیچوقت نبینمشون و بدون خداحفظی چطوری برم؟؟؟ منم جرات ندارم اصرار کنم بیان تهران چون اگه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته چه جوری خودمو ببخشم؟؟؟ 

چیکار کنم؟ ممکنه حرف اون اقا درست باشه؟ باعقل جدر در نمیاد ولی نگرانم😭😭