2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6158 بازدید | 230 پست
ممکنه کسی عاشقت باشه ولی خیانت کنه؟

بله همسرم منکه کلی قربون صدقه میرفت میگفت عاشقتمو کلی کارای دیگه😭😭ولی باور میکنی میگم نکنه همه اون دوست دارماو کارا فیلم بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=367073161]محلش نذار عزیز  اینا دیوانه هستن وگرنه با این حال و روز دل شما چه وقت دفاع از دین گریزی هست[/QUO من مگه با شما بودم دیوانه هم خودتی جانم 

من با اسی بودم خودشم زبون داشت از خودش دفاع کرد 

درضمن یه بار هم نمیگه مذهبی تو هر پستش داره تکرار می‌کنه خسته کنندس واقعا یه بار گفت فهمیدیم همش گیر داده 

شما چطور فهمیدی جدا شدی😭

هی عزیزم درد خیانت مثل داغ رودلت حک میشه زخمش شاید بمرور خوب بشه ولی از تو یه دمل چرکی درست میکنه هرچند یکبار زخم باز میشه بوی تعفنش حالتو بهم میزنه 😢

اخ که درد دلم تازه شده 

۳۰ سال زندگیم رفت به فنا ۳۰ سال عشق و فداکاری دود شد اعتمادم ازدست رفت به همه عالم ادم بدبین شدم

محلش نذار عزیز اینا دیوانه هستنوگرنه با این حال و روز دل شما چه وقت دفاع از دین گریزی هست

آخه میدونی چیه عزیزم من خودم به شدت رو خیلی مسائل حساسم و با این کار همسرمم والا از دین زده نشدم بلکه فهمیدم اون از این دین سوءاستفاده میکرده برای پوشش و اینکه نظر منو نسبت به خودش جلب کنه چون میدونه من چقدر روی این موضوع حساسمو دوست داشتم.

الان دیگه نمیدونم با حرف ایشون چطور دارم تبلیغ دین زندگی میکنم که خودمم خبر ندارم

اره باهاش زندگی میکنم از اشتباهاتش درس گرفته خدا به راه راست هدایتش داده حتی خودشم پیش خانوادش می گه ...

انشان جایزالخطاست. خوبه بهش فرصت دادی و اون دیگه تکرار نکرده.انشالله هیچ وقت تکرار نکنه و زندگیتون گرم تر از همیشه باشه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اون داره خودشو تخریب میکنه از هرجهت اخه آدم تا کی میخاد ای هرزگی هارو ادامه بده بالاخره تو یه سنی می ...

تورو خدا بیا تاپیکم راجع ب همین موضوعه گرفتار شدیم توروخدا کسی اگر می‌تونه کمکم کنه