2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6159 بازدید | 230 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب کذهبی باشه میگه صیغه کردم گناه نیس که چه ربطی دارهوجدان کهمه بچه داری ازش؟خیانت جتسی بود؟ چجوری ف ...

خدا لعنتش کنه بظاهر مذهبی بود نقابش افتاد فهمیدم که نه تنها اون نماز هیات و قران همش فیلم بوده برامن بله هرزه ترین و کثیف ترینه

بله متاسفانه و بنظرم خیانت تکرار و تکرار میشه اگه فرصت داد نمیدونم اینو البته ولی حس قلبیم میگه

بگفتی به جهنم سیاه درشو میبست ازراه به در نمیشد مال من میگفته زنه دوسدختر رفیقمه گفتم اگه واقعیتم با ...

من بیچاره خبر نداشتم 

شوهر زنه زنگ زد با گریه جریان رو گفت و نفرین

منم گفتم به من هیچ ربطی نداره

گفت شکایت میکنم گفتم به درک

بعد زنش که دوست دختر شوهر من شده بود زنگ زد فحش من داد که چرا جواب شوهرمو دادی و تو هرزه ایی

به شوهرم که گفتم گفت ال میکنم بل میکنم الان فلان میکنم هیچ کاری هم نکرد

مشخصه از ترسش نبایدم کاری می‌کرد

شوهر زنه میگفت چرا شوهرت ۱۰ میلیون ۲۰ میلیون زده کارت زن من؟؟؟

وای که جقدر دلم گرفت که پول تو جیبی هم می داده اونم ده بیست تومن

بعدها که عکسشو دیدم یه دختر چااااااق با شکم بزرگگگگ یه جوری بود انگار چرک و لک بود

لیاقتش همین بود نه من

اگ‌ مرد واقعا نادم نباشه ب نظرم موندن اشتباهه چون بازم تکرار می‌کنه 

ولی اگ پشیمونه باید بهش فرصت داد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من این اعتقاد رو دارم کسی که خیانت میکنه به خودش خیانت میکنه نه طرف مقابل

جملتو باید طلا کرد،خونوادمم همینو میگن میگن توکه چیزی کم نداری من با تحصیلات عالی و خیلی چیزای دیگه براش زیادی بودم گویا😭ولی چیکار کنم دلم شکسته خیلی

خیلی سخته اگ پشیمون نیست باید رسوا بشع منتهی داداشتون باید عاقل باشن

داداشم انگار دیوونه شده 

انقدر که به ما سخت میگیره به اون سخت نمیگیره

انگار زبونشو بسته

وگرنه برا یه مرد قفله همچین رفتاری

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

متاسفانه بعضی مردها اینقدر زرنگ تشریف دارن که اگه زنی یا ‌کسی ازخیانت گفت پیش خودت میگی قربون خدا که شوهرپاک رو بهدمن داده اهل خیانت نیست ولی میبینی توهم قربانی خیانتی و چقدر دورمیفهمی ازبس ما زن ها اعتماد الکی میکنیم

جملتو باید طلا کرد،خونوادمم همینو میگن میگن توکه چیزی کم نداری من با تحصیلات عالی و خیلی چیزای دیگه ...

اون داره خودشو تخریب میکنه از هرجهت اخه آدم تا کی میخاد ای هرزگی هارو ادامه بده بالاخره تو یه سنی میل جنسی دیگه تمام میشه و تنها جیزی که برای آدم میمونه خانوادس که اگر شما ترکش کنی دیگه اونم نداره.

باید برای این جور افراد دعا کرد که زودتر به خودشون بیان 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ی چیزی هم می‌خوام بگم نریزید سرم 

من خودم زیاد مذهبی نیستم معمولی ام ،چادری نیستم ولی رعایت میکنم 

خیانت اولش از جنس ما شروع میشه ما اگ پا ندیم این اتفاق نمی افته 

دوم اینکه شنیدم ی بار ب ی خانوم باحجاب متلک میندازن ک چقدر امله و فلان....خیلی با احترام برگشته گفته من اگ آرایش نکردم اگ حجاب دارم ب خاطر شوهر تو هستش

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)