2777
2789
ارعبنظرت متاساژه چیه ازونا میده؟؟احتمال خوب شدنش چقد هست باتوجه به نوع تومور

درمان سرطان تخمدان در فرد 60 ساله که فقط تخمدان چپ درگیر است، بستگی به مرحله سرطان و گسترش آن دارد. اگر سرطان در مراحل اولیه تشخیص داده شود و محدود به تخمدان باشد، احتمال درمان موفقیت‌آمیز بسیار بالا است.

اگر کل رحم و تخمدان‌ها برداشته شود:

در صورتی که سرطان محدود به تخمدان چپ باشد و سایر بافت‌ها درگیر نشده باشند، هیسترکتومی کامل (برداشتن رحم) به همراه برداشتن هر دو تخمدان و لوله‌های فالوپ معمولاً می‌تواند درمان اصلی باشد.

بعد از جراحی، پزشک ممکن است برای پیشگیری از عود، شیمی‌درمانی تجویز کند، حتی اگر سرطان کاملاً برداشته شده باشد.

پیش‌بینی بهبود:

1. در مراحل اولیه (مرحله 1):

اگر سرطان فقط در تخمدان چپ باشد و به جاهای دیگر گسترش نیافته باشد، شانس بهبودی بسیار بالا است (تا 90% در برخی موارد).

2. در مراحل پیشرفته‌تر:

اگر سرطان به بافت‌های اطراف یا اعضای دیگر گسترش یافته باشد، درمان پیچیده‌تر خواهد بود و ممکن است شیمی‌درمانی یا روش‌های دیگر نیاز باشد.

در این حالت، موفقیت درمان به میزان گسترش و پاسخ بدن به درمان بستگی دارد.

نکاتی که باید در نظر گرفته شود:

پایش مداوم: حتی پس از جراحی، آزمایش‌هایی مانند CA-125 و تصویربرداری‌های دوره‌ای برای بررسی عود بیماری انجام می‌شود.

سلامت عمومی بیمار: وضعیت کلی بیمار (مثل بیماری‌های زمینه‌ای یا توانایی تحمل شیمی‌درمانی) در نتیجه درمان مؤثر است.

تیم درمانی متخصص: مراجعه به یک متخصص انکولوژی زنان برای برنامه‌ریزی دقیق درمان ضروری است.

نتیجه‌گیری:

اگر سرطان در مراحل اولیه تشخیص داده شده باشد و کل توده سرطانی از طریق جراحی برداشته شود، احتمال بهبودی بالا است. اما برای پیشگیری از عود و اطمینان از کامل بودن درمان، شیمی‌درمانی یا درمان‌های مکمل ممکن است ضروری باشد.

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که خوب شد...مطمئنی شیمی درمانی نکرد؟؟چن سال پیش متوجه شد

آره خیلی زود تشخیص داده شد

البته شیمی درمانی هم خیلی ترسناک نیست یکی از فامیلامون بخاطر سینه اش انجام داد دو سال پیش الانم حالش عالیه

حدود ۱۰ سال پیش

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.