2777
2789
عنوان

پسر چهار ماهم سنگ کلیه داره کسی بچش اینجوری بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 32 پست
بله دکتر دارو بهش داد ترکیبی وقتی دفع می‌کرد مای بیبی رنگ زرد چوبه داشت خیلی رنگ جیشش زرد نیشد بعد گ ...

داروی پسر منم ترکیبیه مثل اب هست ولی خیلی بد تعم هست به زور میخوره 

چقدر کشید دفع بشه؟و چمدت دارو خورد ببخش زیاد سوال کردم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر کمبودآب بدن هم میشه، تندتندشیربدیدبهش

بلاخره هنوز اندامشون اونقدرتکامل نیافته، به مرور خوب میشه نگران نباش

دکترسونوبه دخترمنم گفت یک چیزهای تو‌کلیه هست، امادکتردید، گفت چیزی نیست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

دخترمنم ۹ماهگی خیلی بی قرار بود و گریه میکرد بردم دکتر سونو نوشت ۱۱تا سنگ داشت همشون هم بزرگ یکی هم تو مثانه گیرکرده بود 

دکتر براش دارو نوشت محلول ترکیبی بود روزی سه بار بهش میدادم تو سه ماه همه ی سنگ ها از بین رفت 

نگران نباش انشالله که با دارو حل میشه 

برای سلامتی دخترم دعاکنید ❤️

داروی پسر منم ترکیبیه مثل اب هست ولی خیلی بد تعم هست به زور میخوره چقدر کشید دفع بشه؟و چمدت دارو خور ...

نه بابا خواهش میکنم تا ۲ سالگی .

دکتر گفت داروشناسی تلخ هست بعد ۳ میل دارو ۳ میل آب با یک هبه قند مخلوط میکردیم دادیم به بچه 

البته خود دکتر گفت 

M  

به خاطر کمبودآب بدن هم میشه، تندتندشیربدیدبهشبلاخره هنوز اندامشون اونقدرتکامل نیافته، به مرور خوب می ...

اخه شیر هم نمیخوره که تند تند بدم 

روزی دو بار اونم تو خاب

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

برادر زاده منم خیلی بالا وحشتناک شیری ک میخورد رو بالا میاورد یعنی در حدی بود کل لباس خودش و لباس مامانش رو سفید میکرد بردیم سونو گف سنگ سنگ داره دکتر یک داروی ترکیبی مایع بهش داد ک بینهایت مزه بدی داشت 

اما خداروشکر دفع شد 

شانس منه بدبخته میگن از قرصای کلسیمه که بارداری میخوریم

نه عزیز ربطی نداره.

من اصلا قرص کلسیم نخوردم اما پسرم سنگ داشت.نگران نباش دائم نیست.یکی دوسال درگیری بعدش کامل برطرف میشه.البته باید پیگیری و درمان بشه.

پسرم یکسال تحت نظر فوق تخصص کلیه کودکان بود.

ی دارو باید ی شهر دیگه میساختن میپیچیدن تو روزنامه و نایلون مشکی(نورنخوره بهش)بعدم تو پک یخ میذاشتن و میفرستادن.با سرنگ وهزار مکافات بهش میدادم.سنگ دفع میشد اما دوباره ایجادمیشد.

تو سایت باسلام از غرفه دکترگلاب معجون سنگ کلیه گرفتم.

روزی سه بار میریختم تو استکان پسرم ب راحتی میخورد.خدارو شکر دوره ش ک تموم شد سنگا غیب شدن.

شش ماه ی بار میبرمش سونو ک دوباره برنگرده.

پسر من 3سالش بود.شما حتما اول ازشون مشاوره بگیر

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
نه بابا خواهش میکنم تا ۲ سالگی .دکتر گفت داروشناسی تلخ هست بعد ۳ میل دارو ۳ میل آب با یک هبه قند مخل ...

ینی تا دوسال این داروی بد مزه رو خورد؟ 

من ده روزه میدم امونمو بریده

برادر زاده منم خیلی بالا وحشتناک شیری ک میخورد رو بالا میاورد یعنی در حدی بود کل لباس خودش و لباس ما ...

چقدر کشید دفع بشه چه مدت دارو خورد؟پس چرا دکتر به من گفت حل میشه دفع نمیشه 

ختنه اش کردید؟؟

اره چطور