2777
2789
عنوان

موندم با این آدم ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 54 پست
چرا میگهناراحت هم میشهشاید دلش هم بشکنهاما چیزی که مشخصه شما الان اصلا دقت ازدواجت نیست، تازه اول را ...

دقیقا😔🙃چقد عذاب وجدان دارم

من قبلش با یکی دیگ بودم خیلی دوسش داشتم ازش جدا شدم بلافاصله با این رفتم تو رابطه اوایل دوسش داشتم الانم ب اینجا کشید...ناراحتم از دست خودم

یمدت اصن گوشیمو خاموش کنم بزاره بره

خب میاد در خونمون🤦‍♀️

دقیقا😔🙃چقد عذاب وجدان دارممن قبلش با یکی دیگ بودم خیلی دوسش داشتم ازش جدا شدم بلافاصله با این رفتم ...

گوشی رو لازم نیست خاموش کنی و فرار کنی

اون پسر هم آدمه. مستقیم بهش بگو نمیتونم ادامه بدم این دوستی رو. دلایلت هم بگو

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی رو لازم نیست خاموش کنی و فرار کنیاون پسر هم آدمه. مستقیم بهش بگو نمیتونم ادامه بدم این دوستی رو ...

تحمل اینک یکی رو ناراحت کنم و بهش بگم نا خیلی خیلی برام سختهههه چیکار کنم🙃🙃🙃

گوشی رو لازم نیست خاموش کنی و فرار کنیاون پسر هم آدمه. مستقیم بهش بگو نمیتونم ادامه بدم این دوستی رو ...

خب موندم چجوری تموم کنم ک بهش آسیب نرسهخیلی حساس و زودرنجه .روحیه ضعیفی داره حس میکنم.میگ عاشقمه و ا ...

بهش بگو شرایط ازدواج نداره وبامعیارای شما  برای ازدواج نمیخونه و شما هم فعلا این موضوع براتون منتفیه وقصد ازدواج نداری

راه حل دیگه ای داری ینی؟

یا باید اوکی بدی و هییی داستان پیچیده تر شه

یا یه بار محکم بایستی بگی نمیخوام 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
درسته.چرا؟

خب بیزارم از،سیگار

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/