2777
2789
عنوان

دانشجو های پزشکی بیایدددددد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 40 پست
درس های تئوری نه ولی عملی بله

وااای آبجی من سال اولیم خیلیییی میترسم سالای بالاتر ب مشکل بخورم 

چجوری بهش عادت کردددین ؟ 

من فوبیای خون ندارم ولی خب حس میکنم بخیه زدن و اینا سخت باشه 

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نهههههمن سهمیه پنج داشتم ولی با رتبه منطقه م آزاد شهر خودمون یا دولتی راه دور قبول میشدم ،رتبه م خو ...

حالا یک امشبو بیدار بمون ، انشاالله فردا پاس میشی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
ترم یکی امطول ترم هیچییی نخوندممطالب سخت و زیاد هست😔

منم ترم یکممممم

وااای موندم چجوری هندل کنم اینهمهههه حفظیاتتتو اونم ب زبان لاتینننن

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 
نهههههمن سهمیه پنج داشتم ولی با رتبه منطقه م آزاد شهر خودمون یا دولتی راه دور قبول میشدم ،رتبه م خو ...

با احترام خیلی غیرمنطقیه حرفتون، به شعور مخاطب انگار توهین میکنه

خب سهمیه یا تاثیر داره یا نداره، اگر نداره چرا استفاده میکنین، اگر داره چرا میگین من رتبم فلان بوده

ببخشید اگه شما پزشکی خوندین میشه بگین چجوری حفظیاتو هندل میکردینتمرکز برا من خیلیییی سخت شده و حفریا ...

من انصراف دادم عزیزم الان دکترای پیرام 

من روشم نوشتن و خلاصه نویسی بود قبول دارم منابع خیلی زیادن و وقت نمیشه ولی دیگه من عادت داشتم دست راستم لمس میشد خصوصا اونموقع کمتر سیستم و گوشی اینا بود واسه تایپ ببین خودت روشت چیه و کدوم نوع حافظت بهتره من اونموقع تصویری و نوشتاریم خوب بود

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من انصراف دادم عزیزم الان دکترای پیرام من روشم نوشتن و خلاصه نویسی بود قبول دارم منابع خیلی زیادن و ...

ببخشید میشه بپرسم چرا انصراف دادین

من از اینکه ترمای بعد بخیه زدن و خون و اینا رو نتونم تحمل کنم خیلی میترسم‌

با احترام خیلی غیرمنطقیه حرفتون، به شعور مخاطب انگار توهین میکنهخب سهمیه یا تاثیر داره یا نداره، اگر ...

بله تاثیر داره 

شهری که درس میخونمو بهتر کرد نه رشته مو

بدون سهمیه پزشکی شهر دورتر قبول میشدم نه رشته ی دیگه

من انصراف دادم عزیزم الان دکترای پیرام من روشم نوشتن و خلاصه نویسی بود قبول دارم منابع خیلی زیادن و ...

دقیفا منم باید بنویسم تا یاد بگیرم

جسارتا میتونم بپرسم چرا انصراف دادین؟ دلیلش مثلا آینده پزشکی و ... بوده؟ 

بله تاثیر داره شهری که درس میخونمو بهتر کرد نه رشته موبدون سهمیه پزشکی شهر دورتر قبول میشدم نه رشته ...

خب این تاثیره دیگه، اینکه رشته عوض نشده و شهر عوض شده چیزی رو عوض نمیکنه، اگر همون دانشگاهی که بدون سهمیه قبول میشدین رو تشریف میبردین، میتونستین بگین سهمیه اثری نداره و رتبم خوب بوده

وااای آبجی من سال اولیم خیلیییی میترسم سالای بالاتر ب مشکل بخورم چجوری بهش عادت کردددین ؟ من فوبیای ...

سلام عزیزم اولش سخت به نظر میاد برای همه 

ولی وقتی وارد بشین میبینین اونطور که فکر میکردین نیست

به تلاش خودتون هم بستگی داره 

سوچور زدن رو با تمرین زیاد میشه یاد گرفت 

اصلا استرس نداشته باش این مراحل رو پشت سر میذاری 😁

خب این تاثیره دیگه، اینکه رشته عوض نشده و شهر عوض شده چیزی رو عوض نمیکنه، اگر همون دانشگاهی که بدون ...

عزیزم رتبه هزار و هشتصد منطقه سه چیزی نیست که بخوام بابتش خودمو بهتون اثبات کنم

درسته حق با شماست🤚

ببخشید میشه بپرسم چرا انصراف دادینمن از اینکه ترمای بعد بخیه زدن و خون و اینا رو نتونم تحمل کنم خیلی ...

منم دقیقا این مشکلو داشتم اونموقع ولی بیشتر مث استارتر یکی دوتا درس پایه رو افتادم بعد مدل دانشگاه ما اینجوری بود ک یه درسو میوفتادی کل دانشگاه بات چپ میوفتادن و مقصر سهمیه های کنکور تو بودی انگار😂😂😂 علت افتادنمم درس نخوندن نبود بلکه خودکم بینی بود حس میکردم از همه داغونترم

جالبه ک الان نتنها از خون و تروما نمیترسم حتا حس خودبرتر بینیم دارم😂😂😂

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم رتبه هزار و هشتصد منطقه سه چیزی نیست که بخوام بابتش خودمو بهتون اثبات کنمدرسته حق با شماست🤚

منظور من رو متوجه نشدین عزیز، اگر من ادعا میکنم رتبم خوبه، با همین رتبه دانشجو میشم، نه اینکه از سهمیه استفاده کنم، خیلی بدیهیه، ربطی به اثبات کردن نکردن شماهم نداره