2777
2789

اگر منظورت صرفا حقوق نمی تونه بخره 

ولی به عنوان یه خانواده فرهنگی وارد حوزه کلاس خصوصی شو

دی شهریور خرداد درآمد خوبی داری سکه و طلا پس انداز کن یا بذار حسابت امتیاز وام بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر منظورت صرفا حقوق نمی تونه بخره ولی به عنوان یه خانواده فرهنگی وارد حوزه کلاس خصوصی شودی شهریور خ ...

شایدباورت نشه ولی برای کلاس خصوصی نیاز به ماشین دارم

مسیرم جوریه که نمیشه پیاده رفت و برگشت با ماشینم کلی کرایه باید بدم نمیصرفه

بخاطر همین تو فکر ماشین خریدن هستم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
شایدباورت نشه ولی برای کلاس خصوصی نیاز به ماشین دارممسیرم جوریه که نمیشه پیاده رفت و برگشت با ماشینم ...

خانواده ماشین ندارن برداری؟ چاره ای نیست مثلا اگر مسافتت طولانی باید ررنامه ریزی کنی کلاسات مثلا پنج شنبه صبح تا عصر پشت سر هم که رفت و امدت زیاد نشه یا با آموزشگاه های خصوصی قرارداد ببندی جات ثابت باشه البته خوندم خوزستانی اونجا سخته جذب شاگرد 

من معلم نیستم ولی یه مدت ریاضی خصوصی تدریس می کردم تو دوست و آشنا و همسایه یه آموزشگاه نزدیک هم قرارداد بستم نصف نصف اون واسم شاگرد پیدا می کرد 

با دانش اموزهای مدرسه ات هم شروع کن از مدیر بخواه تو همون مدرسه کلاس تقویتی بذاره هر کی دوست داشت بیاد 

خانواده ماشین ندارن برداری؟ چاره ای نیست مثلا اگر مسافتت طولانی باید ررنامه ریزی کنی کلاسات مثلا پنج ...

تو مدرسه نمیشه کلاس تقویتی گذاشت که

بعدم مادر چند تا از شاگردام پیشنهاد میدادن ولی خب من شرایط معلم خصوصی شدن ندارم فعلا 

وگرنه شاگرد جور میشد خودم با آموزشگاه ضحبت میکردم آشنا داشتم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷