2777
2789
عنوان

رفتن به معاینه بکارت در دوران دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 23 پست
میگه عاشقشمخیلی بهش میگم بیخیال این بشه

خیلی دلم می‌خواد این کلمه ی عشق و عاشقی رو از دهن دخترا بندازم

آدم(دور از جون دور از جون) مادرش یا پدرش یا فرزندش فوت می‌کنه، با وجود اون حجم از عشق و علاقه و وابستگی، بعد چند وقت عادت می‌کنه

این که دیگه پسر مردمه، یعنی جدایی آنقدر سخته🤦🏻‍♀️

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

بنظرم اگه با پسره خوبه رابطه رو ادامه بده

اگه خوب نیست الان که تست رفته بهم بزنه تست نمیرفت هزار تا تهمت بهش میزدن ولی الان دهنشون بسته س

لطفا اگه نظر مخالفی دارید ریپلای نکنید آخر شبه میخوام بخوام

مرسی اه😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم اگه با پسره خوبه رابطه رو ادامه بدهاگه خوب نیست الان که تست رفته بهم بزنه تست نمیرفت هزار تا ت ...

اگه پسر خوبی بود خودش بعد نامزدی نهایت مطرح میکرد نه اینکه قایم شه و مامانش جلو بندازه 

اتفاقا خیلی بهم میان در و تخته باهم جور شدن

دختری که به دستور مادر دوست پسر در کمال  حقارت میره گواهی آکبندی میگیره لیاقتش همین مادر و پسره 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!