2777
2789
عنوان

پیشنهاد آشنایی ازدواج دختر به پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 21 پست
چطوری؟ من که نمیبینمش!خودش زمانی که دانشجو بودم (البته توی یه داشنگاه نبودیم) بهم پیام داد ولی چون ت ...

مگه نمیگی پیج همو دارید خب از خودت استوری بزار ببینه ترو 

اونم استوری گذاشتنی لایکش کن ریپلای بزن

استوری درمورد کارتون بزار

منم جراتشو ندارم راستش یهو جوگیر شدم از بس شرایط جامعه رو میبینم که ما دختر خونگیا این وسط داره در ح ...

تو مطمئن نیستی که با کسی هسن یا نه

ولی من میدونم یکی دیگه رو میخواد و من میخوامش 

فقط منتظره یه معجزه م همین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه نمیگی پیج همو دارید خب از خودت استوری بزار ببینه ترو اونم استوری گذاشتنی لایکش کن ریپلای بزناستو ...

من اصلا بی تجربم تا حالا توی رابطه نبودم که بدونم چی نظرشونو جلب میکنه فقط بلدم پستاشو لایک کنم

همشم خونه هستم زندگی جذابی ندارم که بخوام ازش چیزی بذارم، کارم نمیکنم دیگه یه مدتیه بخاطر حقوقای پایین. بعدم به قیافم نیمخوره اهل این جیزا باشم کسی بهم پیشنهاد آشنایی نمیده. هر کسی هست فقط واسه ازدواج سنتی اونم با شرایط و قیافه های بد

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
مگه نمیگی پیج همو دارید خب از خودت استوری بزار ببینه ترو اونم استوری گذاشتنی لایکش کن ریپلای بزناستو ...

اصلا زیاد فعالیت نمیکنه اونم مثل من. شاید چند ماه یکبار یه استوری چیزی بذاره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
تو مطمئن نیستی که با کسی هسن یا نهولی من میدونم یکی دیگه رو میخواد و من میخوامش فقط منتظره یه معجزه ...

آخه من بهش علاقه ندارم که بخوام به انتظارش بشینم و غصشو بخورم. صرفا چون حوزه کاریمون مرتبطه و میبینم پرستیژ اجتماعی داره و ملاک های ظاهریم رو داره و خودشم قبلا پیشنهاد داده مبخواستم شانسمو امتحان کنم. ولی خب اخلاقشو نمیدونم دقیق توی پیام این مدلی الکی نوشتم از برخوردت خوشم اومده که یه دفعه نگه نشناخته به همه این حرفا رو میزنه

میترسم از این خودشیفته ها باشه بعد بکوبه توی سرم. البته به قیافشم نمیخوره سینگل باشه

من اصلا بی تجربم تا حالا توی رابطه نبودم که بدونم چی نظرشونو جلب میکنه فقط بلدم پستاشو لایک کنمهمشم ...

بالاخره که یه چیزی پیدا میکنی واسه استوری گذاشتن

گاهی از خودت عکس بگیر تو خونه یا ماشین خیابون پارک 

باید زرنگ باشی 

اگ بری پیشنهاد بدی مطمئن باش به جایی نمیرسی