2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ترویج ۲ مدل خورش میدین؟برای ۴۰ نفر ۲ مدل خورش بزاره، اسراف میشهیه مدل خورش چه مشکلی داره؟

یه مدل واسه مهمون مناسب نیست ممکنه یکی دوست نداشته باشه اون غذا رو 

دو مدل باشه بهتره ولی نیاز نیست وقتی بیست نفر هستن هر دو مدل اندازه بیست نفر باشه 

مثلا خودم زرشک پلو درست کنم اندازه تعداد مهمانها میذارم و خورشت دوم رو کمتر 

یا جوجه رو مثلا زیادتر درست میکنم ولی خورشت هم نیاز نیست اندازه همون بیست نفر باشه چون همه نمیخورن 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

یه مدل واسه مهمون مناسب نیست ممکنه یکی دوست نداشته باشه اون غذا رو دو مدل باشه بهتره ولی نیاز نیست و ...

دقیقا ما هم همیشه همینکار و انجام میدیم هم شیکتر هم اینکه یکی ممکنه یکی از غذاها رو دوست نداشته باشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چجوریه دمی؟

م

مرغارویه لایه میریزم تو ماهی تابه بزرگ 

و روش پیاز خلالی زیاد و هویج و زعفرون و نمک و فلفل و زردچوبه و چوب دارچین و سیر میریزم و دم میزارم بدون آب با شعله کممم قشنگ دو سه ساعت عالی میشه فقط زعفرونش زیاد باشه

دقیقا ما هم همیشه همینکار و انجام میدیم هم شیکتر هم اینکه یکی ممکنه یکی از غذاها رو دوست نداشته باشه

آره ما هم همینجور 

اضافه هم بیاد که قطعا میاد خودمون فردا میخوریم 

حداقل رو سفره خیالم راحته 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

آره ما هم همینجور اضافه هم بیاد که قطعا میاد خودمون فردا میخوریم حداقل رو سفره خیالم راحته

👌👌

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫