2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم روزای اول بم میگف فلان همکارم خرابع الان میگ بدبختن سالمع دوربینا روگوشیشن میبینه درد میکشم م ...

توکل کن به خدا عزیزم من از زندگی تو باخبر نیستم ولی میدونم اینجور آدما یا بالخره یه جایی سرشون به سنگ میخوره برمیگردن یا بدجور داغ میشن تو فقط به فکر بچت باش نزار اون این وسط تاوان بده

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

خب هرجور راحتی.تومیدونی.منی ک ن پدر ن مادر دارم.ی عمر تنهام میفهمم ک بری بهترع

زورم میاد بزارم این همه بدبختی کشیدم یکی دیگ زندگیمو صاحب بشع . خداازش نگذره امیدوارم چنان دردی بگیره اون دختره و شوهرم ک هیچوقت آروم نشن

ن خودشو دوست دارم ن بچمو دیک فقط دلم میسوزه برابچم

خودش به جهنم ولی خواهش میکنم بچت عاشقانه دوست داشته باش وگرنه فردا یه نمونه دیگه از یه فرد نادرست تحویل جامعه میدی عزیزم این بچه انتخاب شما بوده 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

چزا

برای این زندگی پخ هممون.یکی مث تو .زکی مثل اون.یکی مثلمن.مخمنمیکشه.تواین سن جفت کلیه ام رفت دیالی یم تا نوبتم س سال دیگ برسه واس پیوند.هزینه دارو درمان کوفت....مشکلات دیگدانم ک ادم ناراحت میکنه گاو ک نیستم

برای این زندگی پخ هممون.یکی مث تو .زکی مثل اون.یکی مثلمن.مخمنمیکشه.تواین سن جفت کلیه ام رفت دیالی یم ...

دیشب حسابی بحثمون شد شوهرم زنگ زد ب خانوادش گفتن امروز بدخانوادم بگن جدابشیم نمی‌دونم چی میشه ولی واقعا دوست ندارم جدابشم برامون دعاکنین تزوخدا