مثلا عکس یه نفر که تو اینستاگرام هست یا کلا یه ادم غریبه گذاشته میشه خوشگلترین هم باشه میگن معمولیه ولی از یه کاربرهایی تعریف میکنند که آدم وقتی عکس اون کاربر رو میبینه میفهمه چقدر اغراق کردن هدفشون چیه !!
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
اونا غریبن اما اینا خودین بلاخره خانواده نی نی سایت باید پشت هم باشن 😂😂
اخه زیادی اغراق میکنند دوست عزیز یادم هست سال ۹۷ در مورد یک کاربر اغراق میکردن سال ۹۹ هم در مورد کاربر دیگه ای که آدم باورش نمیشد وقتی میدید ولی کافیه شما عکس یه بازیگر رو بذاری که زیبا باشه همش میگن معمولی یا تو سلیقه من نیست
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚