2777
2789
عنوان

آیا کسانی که باعث اشک های نیمه شب ما هستند مجازات خواهند شد

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی این دنیا عدالت به طور کامل و دقیق اجرا نمیشه، چون اینجا محل آزمایش ماست، اما در آخرت همه چی مو به مو حتی به اندازه‌ی ذره‌ی گرد و غبار حسابرسی میشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
تهدید به اخراج به نظرت زودرنجم

نه ببخشید فکر کنم از کلمات اشتباه استفاده‌ کردم 

باید میگفتم اونا فکر‌نمیکنن ما رو رنجوندن 

البته مورد شما استثنا چرا تهدید به اخراج شدید به چه جرمی؟

چیکار میکنن مثلا ؟؟شاید شما باید خودتو قویتر کنی ، همیشه بقیه نیستن ک باید تاوان بدن ، ما هستیم ک با ...

مدیر جدید و معاون جدید هر روز یه جور تهدیدم میکنن یه روز تهدید به تخلفات اداری یه روز تهدید به این که نمره ی ارزشیابیم را پایین میدن همش هم به خاطر زیرآب زنی های دو تا همکار آقا تو بخشمون هست روزگارمو سیاه کردن

منم گاهی خیلی ها رو رنجوندم عمدا نه ها بلکه سهوا بوده شاید اونام خیلی گریه کردن شایدم به پشتشون گرفت ...

ن اونا مهم نیس ی سری چیزا تا اخر عمر روی دلت سنگینی داره

وگرنه هیشکی انسان کاملی نیس ک بگه ن من دل نشکستم قضاوت نکردم همممممه از اینکارا کردیم

چرا؟

با پارتنرم کات گردم و حالم بده دارم میمیرم نمیتونم تجمل کنم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

نه ببخشید فکر کنم از کلمات اشتباه استفاده‌ کردم باید میگفتم اونا فکر‌نمیکنن ما رو رنجوندن البته مورد ...

هیچی زیرآب زنی همکارا اول مدیر تهدید به تخلفات اداری میکرد دید تخلفی ندارم الان تهدید به نمره ارزشیابی پایین این در حالیه که اون دو نفر زیرآب زن اصلا کار نمیکنن و من جور اونا رو هم میکشم فقط سابقه اشون از من خیلی بیشتره