2777
2789
نه هیچوقت به خودم اجازه نمیدم با احساساتش بازی کنم چون دخترا سریع ناراحت میشن میشکنند.نه تا حالا نشد ...

یکی به دوستم ابراز علاقه کرده

از اقوامشون بوده

ولی دوستم منفی جواب داده طرف هم از آخر اومده گفت ایسگا کردم و فلان و تورو مثل خواهرم میبنم 

خواستیم ببینیم واقعا به دوستم علاقه داره و خواسته ماجرارو یجوری ببنده یا واقعا مثل خواهرشه 

چون عجیبه برام اگه مثل خواهرشه حتی به شوخی نباید ابراز علاقه میکرد

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کورد‌ و کوردستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو برمیخورا بهشوناا😁

خب منم میخوام بهشون بر بخوره😂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

حتما بهش نظر داشته از سر سوزشش گفته مقل خواهرمی...

دقیقا منم همینو بهش گفتم 

چون اگه یکی مثل برادر یا خواهرت ببینی نمیری بهش ابراز علاقه کنی که حتی از سر شوخی

کلا دیدم ضایع بود واقعا علاقه داره بهش فقط نخواسته جواب رد بشنوه

خواستم بپرسم بیینم پسرا به کسی که مثل خواهرشونه ابراز علاقه میکنن یا ن

والا من که شوهر سابقم خوب بود یهو عوض شد طلاق گرفتیم اصلا هیچیز آدما درست نیست😭

درسته

آدم ها مرتب در حال تغییر هستند،به قول معروف، نه از خوبی هاشون باید خوشمون بیاد ونه از بدی هاشون بدمون بیاد.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
یکی به دوستم ابراز علاقه کردهاز اقوامشون بودهولی دوستم منفی جواب داده طرف هم از آخر اومده گفت ایسگا ...

نه اون واقعا علاقه داشته ولی کم آورده اصلا پسرا محاله اینجور شوخیا کنند.ولی عاشقش نبوده چون پا فشاری نکرده گفته نشد میرم یکی دیگه

نه اون واقعا علاقه داشته ولی کم آورده اصلا پسرا محاله اینجور شوخیا کنند.ولی عاشقش نبوده چون پا فشاری ...

آهان خیلی ممنونم از کمک شما