2777
2789
عنوان

میشه ی تازه عروس رو راهنمایی کنید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 65 پست
تازه عروس همه رو‌ گذاشت سر کار و رفت اما عروس خانم اگر شرایطش رو‌ داری شاغل شو تا تو هم تنها نباشی ی ...

همسرم بیدار شد داشتیم صحبت می‌کردیم گلم 

متاهل و متعهد💍♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تازه عروسم گلم. هرازگاهی این اتفاق برا منم پیش میاد ولی برو صداتو بچه گونه و مطلوم کن همسرم بهم گفته این کارو بکنم میگه خوشم میاد  برو دم گوشش بگو دارم گریه میکنم نمیخوای بغلم کنی باهم بخوابیم؟  ما زنا دلمون نازکه به هرچیزی بهونه میگیریم ولی اونا اصلا نمیدونن اینو چون براشون یه چیز بی اهمیتیه. براهمون خودت بهش بگو  خودت این شرایط محبت رو محیا کن بزار عادت کنه. من این کارو کردم یبار نکردم واکنشش رو ببینم دیدم  اعتراف کرد  چرا فلان کارو  نکردم براش  گریه رو بزار کنار  اونام خستن  برو کنارش اگه از بیدار شدن بدش نمیاد بیدارش کن بوسش کن بگو به بغلش نیاز داری خودت بخواه ازش بگو به بوسش هم نیاز داری