2777
2789
عنوان

میشه ی تازه عروس رو راهنمایی کنید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2863 بازدید | 65 پست

عزیزم شرایط شوهر منم همینه ده سال باهم دوست بودیم اون موقع خیلی سرحال تر بود ....خب دارم میبینم از صبح می‌ره سرکار تا شب ساعت ۹ دیگه چه انرژی ای داره حالا من شوهرم زود نمی‌خوابه ولی فقط میشینه با گوشیش کلیپ می‌بینه و شام میخوره و بعد شام هم میوه چای شو میخوره منم کاری بهش ندارم میذارم به حال خودش زیادی به مردا گیر بدی از محیط خونه زده میشن تجربه منه البته من خودم هم کار میکنم و شبا خسته ام شما هم برای خودت مشغله ایجاد کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهممت عزیزم اوایل زندگی این چیزا طبیعیه

شغل شوهرت چیه؟ حتما خیلی خسته میشه عمدا ک اینکارو نمیکنه

شغل سوار من طوریه ک هیچ روزی استراحت نداره حتی آخرهفته ها از اول آشناییمون تا الان همینطور بوده بیشتر از اینکه برا خودم ناراحت باشم ک ی مسافرت نرفتیم و تفریح نکردیم و اینا برا خودش ناراحتم ک تاحالا هیچ روزی استراحت نداشته تا ۸ صبح نخوابیده همش ۵ باید بیدار شه هیچ شبی نشد بریم بیرون و تا آخرش دور بزنیم آخرش ۹ باید خونه باشیم 

میدونم حالت خیلی بده ها بخدا درکت میکنم ولی اگ واقعا خستس و عمدا بی محبتی نمیکنه بنظرم درکش کن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
فکر کنم شوشو بیدار شد😁😁

دقیقا 👌😂

دید قهر کردم اومد نازکشی 

بخدا نمی‌دونم چی بگم همسر من از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب سر کاره البته شغلش آزاده و خودش صاحب کاره 

متاهل و متعهد💍♥️

دیگه وقتی خودتون میگین تازه عروسی حرفی نمیمونه 

از قیمتا خبر داری میدونی همه چیز ۴۰ درصد گرونتر شده؟ میدونی چقدر فشار مالی روی مردای ماست؟!

خداتوشکر کن مرد کاری هست براش مهمی که انقدر کار میکنه خسته میشه اگر یکی بود فقط قربون صدقت میرفت لفظی و عشق بازی میکرد ولی براش مهم نبودی که مخارجتو تامین کنه و زندگیتونو حفظ کنه راضی بود مگه نه

هرشب تازه دستاشم ببوس قدرشو بدون خیلی خانوما همچین مردی ارزوشونه

به عنوان کسی که این قضیه براش پیش اومده میگم.

ما جمعا ۲ سال هست اومدیم خونه خودمون. ۳ سال هم دوست و نامزد بودیم.

یکی دوماه اول خوب بود ولی بعد همسرم خسته میشد و زود میخوابید(بین ۹ تا ۱۰ و نیم)

منم دیر میخوابیدم و کلافه میشدم.

دیگه صحبت کردیم اخر هفته ها وقت میگذروندیم. و طول هفته من خودمو با فیلم یا بیرون و ورزش توی خونه سرگرم میکردم‌ کتاب میخوندم. شام رو زود میپختم که حداقل سریع بعد از شام نخوابه و یکم صحبت کنیم.بازی های تخته ای هم انجام میدادیم.

اینم بگم همسرم زود میومد خونه و اینقد خسته میشد. 

زندگی خیلی فشار میاره.

زندگی خیلیا همینه. نگران نباش. باهم کنار بیایین

پر از خیال🙂‍↔️
دقیقا 👌😂دید قهر کردم اومد نازکشی بخدا نمی‌دونم چی بگم همسر من از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب سر کاره البته ...

پس قهرش تمام شد وخوشحالت کرد..الحمدولله

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
پس قهرش تمام شد وخوشحالت کرد..الحمدولله

نه من قهر کردم اول بعدش اون قهر کرد 

میدونی آخه من سنم کمه خیلی محبتی هستم به همسرم اونم بهم محبت می‌کنه ولی بعضی هفته ها محبتش خیلی کم میشه چون واقعا خستس ولی من بعضی وقتا اینو درک نمیکنم 

متاهل و متعهد💍♥️
عزیزم شغلش چیه؟ آخر هفته ها باهم وقت بگذرونیدشمام تفریحات خودت و داشته باش

شغلش رو نمیتونم بگم گلم تو سایت آشنا دارم فقط در این حد میتونم بگم خودش صاحب کاره و کارگر زیر دستش داره

متاهل و متعهد💍♥️
چند وقت عقد یا دوست بودید ؟ ببین یهو آدم هیجانش فرو کش میکنه چند وقته عروسی کردید

هشت ماه دوست بودیم یک سال و دو سه ماه عقد بودیم الان هم ۹ ماهه عروسی کردیم

متاهل و متعهد💍♥️