2777
2789
عنوان

اونایی که پولیپ دارن و خونریزی غیرطبیعی بیاین یه لحظه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 113 پست
من وقتایی که رحمم درد میکنه با روغن سیاهدانه شکممو ماساژ میدم یکم بهتر میشه درداشیه بلوز و شلوار مخص ...

آره ماساژ هم میگن خوبه ولی من سختمه برا خودم ماساژ بدم کاش یکی بود در اختیارمون هی بادکش میزاشت و ماساژ و....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقن زیر سینه هاتو نت بزن عکسشو میارهخودت نمیتونی بندازی برای خودت عزیزم

راستی حنا گذاشتن کف پا شنیدم خیلی خوبه هر هفته سه روز کف پا رو به مدت دو تا یه ساعت حنا بزاری برا مشکلات رحمی خوبه 

نوره هم با حنا قاطی کنی بزاری روی رحم بمونه می‌خوام همه اینکارا رو انجام بدم بلاخره یکیش نتیجه میده حتما 

حنا سموم بدن رو دفع میکنه

شدیدنموهام ریخت از کم خونیاخرش گفتن باید رحمتو دربیاریکه منم ترسیدمالبته همراه هم ندارم برای بیمارست ...

عزیرم آمپول واریوپپتیل دکتر برای فیبرم نوشته باید بزنم اطلاعاتی داریدهورمونی هست اینم ؟

ای بابا نازک شدن هم خونریزی میده مگه ؟؟؟؟؟

آره برای من گفتن به همین دلیله ، یه هفته پریود بودم دو روز پاک دوباره یه هفته پریود خیلی وضعیتم داغون بود الانم نمی‌دونم خوب شدم یا نه فقط ال دی مصرف میکنم ، چون رفتم دکتر بهم آمپول و قرص داد بی فایده بود منم نمیتونم با بچه ی کوچیک همش تو مطب دکترا باشم خیلی سخته 

آره برای من گفتن به همین دلیله ، یه هفته پریود بودم دو روز پاک دوباره یه هفته پریود خیلی وضعیتم داغو ...

انشاءالله که خوب شدید واقعا سخته دیگه جونی برای آدم نمی‌مونه با این همه خونریزی 

دقیقن زیر سینه هاتو نت بزن عکسشو میارهخودت نمیتونی بندازی برای خودت عزیزم

سلام عزیزم خوبی من الان رفتم دستشویی یه تیکه گوشت سفت ازم افتاد تو دستشویی یعنی همون پولیپه بنظرت ؟!