2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمل سختیه ولی زیاد انجام میشه، خوبیش نسبت به سزارین اینه بعدش استراحت میکنن و یه نوزاد رو دستشون نیس ...

بله خب بازم خوبه اینکه نگران یکی دیگه نباشی😅😂

ممنونم ازتون واقعا❤️

چشم حتما،ممنون بابت اینکه راهنماییم کردید❤️

❤️❤️

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

مادربزرگم دو سال پیش رحمش دراورد تو ۶۰ سالگی بخاطر زمینه های بیماری مثل اسم و فشار داشت یخورده اذیت شد ولی درکل عمل سختی نیست بعدش باید مراقبت کنه خودش حتما چند وقت بعدش ک حتی خوب شد هم نباید زیاد کار کنه چیزای سنگین بلند کنه و..

‌قشنگ‌ترین نصیحت زندگی رو عمم بهم کرد که گفت ببین، یه جور زندگی کن که من فـــو. ووش نخورم. 😐😂   ▹ ·—————— ·𖧷· برکت فقط پول نیست، بنظرم آشنایی با من بزرگترین برکته! خدا به زندگی‌تون برکت بده:) ️ 

مادرم ده سال پیش و مادربزرگم ۳۵ سال پیش رحمشون را در آوردن. خطر مرگ نداره نگران نباش ولی دکتر خوب انتخاب کنید.

دکتر مادرم فوق العاده خوب بود هیچ عوارضی براش نداشت در حد صفر حتی.

دکتر مادریزرگم خوب نبود از همون بعد عمل مشکلات بعدش شروع شد.

در انتخاب دکتر دقت کنید.

مادربزرگم دو سال پیش رحمش دراورد تو ۶۰ سالگی بخاطر زمینه های بیماری مثل اسم و فشار داشت یخورده اذیت ...

نه مراقبت های بعد عملش مشکلی نیست حواسمون بهش هست.

موقع عمل خدایی نکرده چیزیش نشه.

مادرم ده سال پیش و مادربزرگم ۳۵ سال پیش رحمشون را در آوردن. خطر مرگ نداره نگران نباش ولی دکتر خوب ان ...

خودشون دکتر انتخاب کردن ظاهرا هم خوبه بقیه تایید کردن.. 

خب باز خداروشکر،ممنون بابت راهنمایی هاتون❤️🙏

ان شاالله به زودی رخت عافیت میپوشن ولی بعد عمل بشدت باید مراقب تغذیه و سبک زندگیش باشه پیری زودرس وگ ...

مادر شوهر من ۲۰ سال پیش عمل کرد غذا هم همش سرخ کردنی و چرب میخوره اما خدا را شکر نه پیر شده نه مشمل خاصی داره

خودشون دکتر انتخاب کردن ظاهرا هم خوبه بقیه تایید کردن.. خب باز خداروشکر،ممنون بابت راهنمایی هاتون❤️� ...

خواهش میکنم خب خداراشکر انشالله به بهترین وجه ممکن انجام میشه.

اگر با حرفام آروم تر شدی و دوست داشتی برای شادی روح مادرم یک فاتحه بخون. ممنونم 

نه مراقبت های بعد عملش مشکلی نیست حواسمون بهش هست.موقع عمل خدایی نکرده چیزیش نشه.

خیالت راحت باشه هیچ اتفاقی نمی افته زنداییم موقعه بچه آخریش مجبور شد رحمش دربیارن موقع زایمان برای ۸ سال پیش هیچ مشکلی هم نداشت بعدش 

‌قشنگ‌ترین نصیحت زندگی رو عمم بهم کرد که گفت ببین، یه جور زندگی کن که من فـــو. ووش نخورم. 😐😂   ▹ ·—————— ·𖧷· برکت فقط پول نیست، بنظرم آشنایی با من بزرگترین برکته! خدا به زندگی‌تون برکت بده:) ️