2777
2789
عنوان

اونای که لیزر انجام دادن خوووواهش میکنم تمنا میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 57 پست
اره خداروشکر طرف ادم خوبی از اب دراومد🥲 چقد تو سایت منو ترسوندن گفتن داعش😅

اره من از اون دسته بودم که میگفتم نرو،اسمت تو ذهنم مونده بود الان دیدمت گفتم ببینم چیکار کردی.قصدتون ازدواجه؟

یعنی کامل بدون مو میشم دیگه نمیخواد هربار پودر بزارم یا شیو کنم

اره موهات خیلی خیلی کم و نازک میشه .

من سال ۲۰۱۸ رفتم لیزر این‌قدر جواب بود برام که سال سه سال بعد رفتم شارژ

یا فاطمه زهرا#

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من از اون دسته بودم که میگفتم نرو،اسمت تو ذهنم مونده بود الان دیدمت گفتم ببینم چیکار کردی.قصدتون ...

قصدش نمیدونم ازدواج یا نه هنو راجبش حرف نزدیم

ولی خب ادم خیلی خوبیه بشدت هم پولداره لنتی🥲🥲🥲

به من اسم یه دستگاه دیگه رو گفتن گفت این جدید ترینه و بهترین دستگاه تو این شهره ولی اسمش الان یادم ن ...

مال منم تو شهرمون بهترینه ولی بنظرم بدن با بدن فرق داره 

بعضیا خیلی خوب جواب میگیرن بعضیا نه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
چیه جریان به منم بگینننن

جریان از این قراره که من با یک پسر عراقی که ساکن شهر بصره اس دوست شدم و اون هر هفته یکی دو بار از بصره میومد شهرمون که منو ببینه

اخرا بهم میگفت که تو بیا شهرمون ببرمت بیرون دور بزنی و فلان دوست داشت منم برم یبار اونجا دیدنش

حالا منم پاسپورت نداشتم و... دیگه پاسپورت درست کردم و برا اول بار تو عمرم دلو زدم به دریا و مرز شلمچه رد کردم رفتم دیدنش عراق😂 ایقد ترسیده بودم که وای نکنه بلای سرم بیاره تنها پاشدپ رفتم و فلان ....

تااینکه رسیدم رفتم پیشش منتظرم بود قشنگ در سالن که مهر زدم

خلاصه رفتیم با ماشینش دور زدیم بعدرستوران و کافه و کلی خوش گزرونی منو رسوند شلمچه و برگشتم

البته این بار اولی بود که رفتما

بعدش که فهمیدم ادم خوبیه و .. دو مرتبه دیگم رفتم یعنی جمعا ۳ بار رفتم اونجا دیدنش این هفته ام تصمیم دارم باز برم🥲🥲🥲🥲🥲🥲

جریان از این قراره که من با یک پسر عراقی که ساکن شهر بصره اس دوست شدم و اون هر هفته یکی دو بار از بص ...

وای چه خوووب.قصدت چیه ازدواج یا فقط دوستی چطوری باهاش دوست شدی چندسالتونه هردو

وای چه خوووب.قصدت چیه ازدواج یا فقط دوستی چطوری باهاش دوست شدی چندسالتونه هردو

والا هنوز راجب ازدواج و ... حرفی نزدیم

من بیست سالمه اون بیست و شش سالشه

ولی اگر بخواد ازدواج کنیم من از خدامم هس قبول میکنم 🥲🥲🥲🥲🫂🫂🫂