2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید....

ولی اگه اون دختری که عاشقشن ، قلبشون و بشکنه ، زندگی تمام دخترایی که باهاشون وارد رابطه بشن و نابود میکنن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

خودمم چند ساله پارتنر دارم که اولین پارتنرمهخواستگاری کرده خانوادم قبول نمیکنن همین دیشب داشت گریه م ...

پایدارباشید ایشالله بهم برسین عزیزم کلی حس مثبت ازتون گرفتم 😍😍😍 خوشبخت بشین در کنار هم ایشالله❤❤❤

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
میتونم بپرسم الان میخای چیکار کنی؟ چون منم موقعیتم همینه

من به پای کسی که اینهمه دوسم داره میمونم

اصلا حرف رو حرفم نمیزنه 

واقعا شدید دوسم داره

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

اره شدید میشن بشن بد میشن شوهرم میگفت اگه تو رو به من ندن خودمو میکشم

بستگی داره.این جملات اقایون قبل ازدواج فقط واس مخ زدنه بعدازدواج مهم ک ما ها دیگ چیزی یادمون نمیاد

تا حالا اطرافتون دیدین یا شنیدین که پسری عاشق یه خانوم بزرگتر از خودش بشه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
پایدارباشید ایشالله بهم برسین عزیزم کلی حس مثبت ازتون گرفتم 😍😍😍 خوشبخت بشین در کنار هم ایشالله❤❤❤

فدات بشم عزیزم منم با این پستت ملی حس خوب گرفتم ❤️❤️

دعا کن خانوادم قبول کنن

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

تا حالا اطرافتون دیدین یا شنیدین که پسری عاشق یه خانوم بزرگتر از خودش بشه؟

پریروز داداش دوستم با اینک الان زنشه ازدواج کردن دختره ۲ سال ازش بزرگتره تو دانشگاه اشنا شدن