2777
2789
عنوان

هرشب قبل خواب دودقیقه با امام زمان حضرت عشق حرف بزنید🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 85 پست
چه جوری هست خصوصیاتت که کسی تشخیص نداده

به نظر بابام و خودم و معلم ها و معاون های مدرسه و مربی های مهدکودک معلومه مشکل دارم ولی به نظر بعضیا معلوم نیست

بعضی از چیزای غیرطبیعیم: حرکات غیر طبیعی، افکار و تصمیمات غیر طبیعی، خودزنی، بی حالی، بی دقتی، مشکلات در رسوندن منظور و درک منظور دیگران، مشکلات در محاسبه، نفرت از تغییر، فراموشکاری، استرس، حالت شبیه وسواس اما خیلی عجیب تر که این یه وقتایی فقط هست، فکرم یه جاهایی کار نمیکنه که بعضی کارامو چه جوری انجام بدم، لرزش و پرش اندام ها گاهی و مشکلات دیگه ای هم هستند

کاربری دست دو نفره

به نظر بابام و خودم و معلم ها و معاون های مدرسه و مربی های مهدکودک معلومه مشکل دارم ولی به نظر بعضیا ...

این حالات شبیه بیش فعالی هست ک درمانش بیشتراینه خوراکی های خنک بخورید مثل عرق کاسنی و رب انار سکنجبین و...بهار  نارنج  واین طور موارد شماکه رفتین پیش طب سنتی یا روانپزشکی برین  ان شاالله  حل شدنیه شک نکن فقط پیگیری میخواد

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
به نظر بابام و خودم و معلم ها و معاون های مدرسه و مربی های مهدکودک معلومه مشکل دارم ولی به نظر بعضیا ...

آره ی سری از بیماری ها انگارسالمی ولی درون آدم پراز درده 

فک کارکنم خیلی هاشون  ریشه در کودکی داشته باشند یا بیش فعالی باشه

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
این حالات شبیه بیش فعالی هست ک درمانش بیشتراینه خوراکی های خنک بخورید مثل عرق کاسنی و رب انار سکنجبی ...

بیش فعالی که فکر نکنم باشه چون از وقتی بچه بودم خیلی اروم و ساکت بودم و اصلا شیطون نبودم

دارم یه متن مینویسم برم پیش روانشناس بخونم چون میترسم بدون متن برم مطبش خیلی از مشکلاتم یادم بره و نتونم بگم به دکتر میخوام اون متن کامل باشه فقط خدا کنه این دفعه روانشناس خوب پیدا شه 

کاربری دست دو نفره

آره ی سری از بیماری ها انگارسالمی ولی درون آدم پراز درده فک کارکنم خیلی هاشون ریشه در کودکی داشته ب ...

بیش فعالی که فکر نکنم باشه چون از وقتی بچه بودم خیلی اروم و ساکت بودم و اصلا شیطون نبودم

دارم یه متن مینویسم برم پیش روانشناس بخونم چون میترسم بدون متن برم مطبش خیلی از مشکلاتم یادم بره و نتونم بگم به دکتر میخوام اون متن کامل باشه فقط خدا کنه این دفعه روانشناس خوب پیدا شه 

ولی با این قسمت حرفت که بعضی بیماری ها در ظاهر مشخص نمیشن ولی خیلی مشکلات ایجاد میکنن تو زندگی موافقم 

کاربری دست دو نفره

بیش فعالی که فکر نکنم باشه چون از وقتی بچه بودم خیلی اروم و ساکت بودم و اصلا شیطون نبودمدارم یه متن ...

خداروشکر که به فکری و پیگیری 

تودار تلاش می کنی دیگه بقیه اشو بسپربه خدا ان شا الله  بهترین ها اتفاق  میافته واست 

میشه هروقت رفتی و اومدی اگرتونستی اینجا پیام بذاری نتیجه رو بگی

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
باهاش قهرم جواب دعاهامو نداد😔

قهرنکن عزیزززم حضرت مهدی صاحب این دنیاست خیلی قدرتمنده مطمئن باش آن شاالله حاجت روامیشین

خداروشکر که به فکری و پیگیری تودار تلاش می کنی دیگه بقیه اشو بسپربه خدا ان شا الله بهترین ها اتفاق ...

چشم نتیجه رو میذارم اینجا 

ممنون که حرفامو خوندی 

لطفا دعا کن این دفعه دیگه روانشناس و دکترهای خوب گیرمون بیان و معلوم شه بیماریم واقعا چیه تو دلت خیلی پاکه و به خدا نزدیکی 

کاربری دست دو نفره

چشم نتیجه رو میذارم اینجا ممنون که حرفامو خوندی لطفا دعا کن این دفعه دیگه روانشناس و دکترهای خوب گیر ...

توکلت به خداباشه 

ببین خدادادی میبینه داری تلاش می کنی مطمئن باش کمکت می کنه و نتیجه می گیری ان شاالله