2777
2789
عنوان

حس میکنم باید بخاطر شوهرم قید همه فامیلو بزنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 24 پست
مثل من البته من شوهرم با پدر ومادر مشکل نداره با فامیلامون معمولا درحد مراسمات عید واینا ولی درکل را ...

خداروشکر

ن دیگ

من شوهرم نمیاد مراسماتو یک سالی میشه 

بخاطر کدوم اخلاق شوهرت همین رفت و آمدی نبودن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکرن دیگمن شوهرم نمیاد مراسماتو یک سالی میشه بخاطر کدوم اخلاق شوهرت همین رفت و آمدی نبودن؟

کم وبیش بد دل از یه طرفم هی میگه فلانی اینجوری نشست فلانی اینو گفت فلانی کوفت فلانی زهر

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

عقدم ولی خب زنشمو دوسشم دارم

خوب عادی من شوهرمو دوست دارم اتفاقا حال خوبی باهم داریم میتونم بگم بعد عید دو بار بیشتر دعوا نکردیم وجالب اینکه دعوا هامون اکثرا سر همین رفت آمد هاست 

بزار واضح بگم نمیشه همیشه بپیچونی نری مراسمی یا تو جمع فامیل گاهی لازم گاهی دلت میخواد خوب سخته از یه طرفم حرف فامیل که چرا نمیای و...عزیزم بهتر این مشکل قبل عروسی حل کنی

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

مشکلشون چیه؟منم برام مهم نیست اما خانوادم انقد سرکوفت میزنن ک خسته شدم

من کلا درسم خوب بود میخواستم بورسیه شم همسرم موسیقی کار میکنه همه گفتن نه تو باید با یه دکتر ازدواج کنی مناسب تو نیس چند بار هم دیدم خیلی خوب باها‌ش ارتباط نمیگیرن دیگه رفت و آمدم و کم کردم الان کلا قطع شده با فامیل