2777
2789

از طرفی شرایط خانوادگی که باعث میشه فکرم هزارجا بره از یه طرف تو یه رشته درسی گیر افتادم که نه علاقه ای دارم نه حتی میتونم درسامو پاس شم هزینه انصراف از دانشگاهم ندارم دلم برا یه خیال راحت تنگ شده دیگه نمیتونم تحمل کنم هر لحظه دوسدارم یه مشت قرص بردارم بخورم هعی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خاطر درس میخای خودکشی کنی؟؟؟؟؟

میدونی فقط بخاطر درس نیست بعضی وقتا همه چیزای به ظاهر کوچیک روهم تلنبار میشن ادم کم میاره...پدرمادری که ازهم جدا شدن شرایط از هم پاشیده زندگی وضع بد اقتصادی استرس حرف شنیدن از اینو اون یا رشته ای که ازم میخوان به زور ادامه بدم ولی من دیگه واقعا نمیکشم ...

یه عده دوست دارن همه چیزشونو از دست بدن فقط تن سالم داشته باشنیه عده تن سالم دارن میگن خودمونو از بی ...

درست میگین ولی شما از شرایط من خبر ندارین تو ذهنم با چیا دستو پنجه نرم میکنم

اینا فشار زندگیه و طبیعیه

اینا جزئی از زندگیه

منم مشکلات دارم،  خیلی هم دارم

بقیه هم دارن

تلاش کن برای حل مشکلات اگه چاره نداره تحملتو ببر بالاتر

اینا فشار زندگیه و طبیعیهاینا جزئی از زندگیهمنم مشکلات دارم، خیلی هم دارمبقیه هم دارنتلاش کن برای ح ...

از سر ندانی و احمقی همینجوری تو یه فاز دیگه بودم حاضر بودم به هر قیمتی برم دانشگاه دوساله دارم یه رشته مزخرفو میخونم رسما ابیاری گیاهان دریاییه روحم افسرده شد تو این رشته نه علاقه ای دارم نه نکته مفیدی یاد گرفتم فقط وقتو عمرمو هدر دادم الانم برا انصراف کلی پول باید بدم که ندارم.فشار اطرافیانم به یه طرف

چیه رشته ات؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
از سر ندانی و احمقی همینجوری تو یه فاز دیگه بودم حاضر بودم به هر قیمتی برم دانشگاه دوساله دارم یه رش ...

میفهمم چی میگین

تصمیم های اشتباه زندگی رو تحت الشعاع قرار میده

اما باید جلوی ضررو گرفت

نداشتن پول انصرافم کارو سخت میکنه

هیـــچ وقت  حرف اطرافیانو اهمیت ندین مگر اینکه خیرخواهت باشن

فکر کنم فقط منم میتونم درکت کنم خیلی سخته واقعا اما به این فکر کن که اینم بالاخره تموم میشه 

سعی نکن که همه چیزو کنترل کنی یا سعی کنی بهترش کنی فقط بگذرون که تموم شه بدون اینکه خودتو سرزنش کنی چون بعضی وقتا خود زنده موندن هم یه دستاورد بزرگه اسی من خوب میدونم چی میگی خنثی باش فکر کن یه روحی که کاری نمیتونه انجام بده ازشم انتظار ندارن کاری کنه تموم میشه بالاخره 

چون عاقبت کار جهان نیستی است / انگار که نیستی چو هستی خوش باش

کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))

ببین من خودم ۱۵ سالمه اونقدر مشکلات دارم که دیگه مشکل اعصاب گرفتم ولی من این زندگی رو که بقیه خراب کردن رو باید بسازم 

اینو گفتم که قرار نیس  همیشه وارد یه زندگی از قبل ساخته شده بشیم بعضی وقتا باید زندگی رو خودمون بسازیم  تو هم باید قوی باشی و زندگی رو بهتر از الانش بسازی دختر