2777
2789
عنوان

لطفا بگید من اشتباه میگم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 56 پست
بیرون رفتن اشکال نداره ولی نه هر شب مثلاً هفته ای یکی دوبار دلخوریت رو بهتره با ارامش بگی اینجوری اح ...

بهش گفتم ولی فایده نداره ده ساله همینطوره مثلا الان کجا رفته این وقت شب

گناه من سادگی بود .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم

ما یه داماد داشتیم به بهونه باشگاه رفتن میرفت خونه دوستش مواد میکشید و ما بعد چندسال فهمیدیم برا همون پرسیدم 

یبار تعقیبش کن یا بگو منم میام و مزار تنها بره ببین کجا میره خب

نه خب ببین مردا اینجورین مثل زمان نوجوانی ماها . یادتونه یه کاری رو مامانامون میگفتن نکن ما بدتر میک ...

اخه چرا از اول اینجوری نمیکنن بعد از یه مدت اینکارو میکنن؟ من فک کردم شاید پررو میشن که جسور میشن و‌نمیترسن طرفشون قهر کنه با لجشون

نه بعدشم میتونست الان که من حال روحیم خرابه زودتر بیاد

میگم شاید کاری بوده که نمیتونسته بعدا تو نشستی تو خونه از بیرون میبینی چرا درک نمیکنی شاید آدمیه که کارشو اون لحظه باید انجام بده

ما یه داماد داشتیم به بهونه باشگاه رفتن میرفت خونه دوستش مواد میکشید و ما بعد چندسال فهمیدیم برا همو ...

خوب بگم میام دعوا را میندازه و مثل الان قهر میکنه میره

الان رفته به نظرت چیکار کنم ?

گناه من سادگی بود .
میگم شاید کاری بوده که نمیتونسته بعدا تو نشستی تو خونه از بیرون میبینی چرا درک نمیکنی شاید آدمیه که ...

هر شب ، الان چرا باید زنشو ول کنه بره قهر 

گناه من سادگی بود .
خوب بگم میام دعوا را میندازه و مثل الان قهر میکنه میرهالان رفته به نظرت چیکار کنم ?

پافشاری کن بگو منم دلم گرفته میخام باهات بیام بیرون هوام عوض شه به زبون‌بگیر نزار دعوا راه بندازه با ناز و‌ادا معذبش کن که مجبور بشه تورو هم ببره حتی اگه قهرم کرد بازم بگو من ک باهات میام حداقل بیرون یه بستنی چیزی بهم بده  نرمش کن باهاش برو نشد تو ماشینش شنود یا ضبطصدایی چیزی بزار بفهمی بالاخره