2777
2789
عنوان

نصیحت به خودِ هجده سالت 🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 99 پست

هیچکی‌تهش‌نمیمونه،جزخانوادت!

به‌هیچکس‌بال‌و‌پر‌نده‌تو‌ذهنت‌،چون‌ادما‌رو‌هیچوقت‌نمیشع‌شناخت

قبل‌اینکه‌حذفت‌کنن‌حذفشون‌کن-

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی‌تولدتم‌مبارک🤍✨️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یه هدف واسه خودت مشخص کن زندگیتو با برنامه ببر جلو 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

خوب برای کنکورت بخون

خوب برای کنکورت بخون

خوب برای کنکورت بخون

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

خوب درس بخون

اعمال کاری و تنبلی نکن 

سال و عمر زود میگذره 

نخواستی درس بخونی برو سرکار 

وارد رابطه هدف دار بشو نه بچه بازی 

چند سال بزار بگذره بعد نامزد کن 

صاحب چند تا بچه شو ن یکی دوتا  

مهارت یادبگیر

با خودت بگو 

هر دردی را تاب می آورم مادامی که معنایی داشته باشد 

(باد برمی خیزید اکنون باید زیست 

باد چه شدید می وزد برای زنده ماندن باید بکوشیم) 

کلی کتاب بخون ، چندتا زبان یادبگیر، کلی مهارت یادبگیر 

یه خانم قوی و مستقل بشو ، ورزش کن ، و درس و رشته ای که میخوای رو با جدیت دنبال کن و ادامه بده 

کم نیاررررر شاد بمووون خوب زندگییی کن 

این اولین و آخرین باریه که زندگی می کنی ( ادما رو ببخش ، مهربون تر باشش ، زود ناراحت نشو، از آدمای تاکسیک و سمی دوری کن ، هر چیزی که روح و روانتو‌ بهم میزنه به زباله دان تاریخ بسپار )

تولدت مبارک آبجی کوچیکهههه❤️

دنیا رو برات شاد، شاد و شادی رو برات دنیا ، دنیا آرزو می کنم

پایان حالم خرابه😭😃دیگ دارم ردمیدم دوست دارم پایان بدم به این زندگی

تو زندگی زیاد پیش میاد این حالت

لا به لای سختیای زندگی یکمم خوشبختی در خونت میزنه

ولی سرسخت باش کوتاه نیا💖🕊✨️

🪸🐠🫧

منم ۱۸سالمه💔🥺ولی دوست دارم خودشکی کنم🥺الان دوست دارم وقتی۱۹شدم توی روز تولدم بمیرم😃

چرا آخه؟ منم آدم خوشحالی نیستم درکل ولی نکن ... درست میشه یه روزی 🦄

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊