2777
2789
عنوان

بچه کلاس دوم دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 81 پست
وای امان امان امان از کلاس دوم و امان از پسر من امروز امتحان ریاضی داشتن و من اینقد عصبی ام یک هفتس ...

من هفته بعد امتحان دارن باهاشم درست حل میکنه میپرسم درست میگه تو برگه می‌نويسم ساعت عقربه ها یک اندازه کشیده دیجیتال یادش رفته چجوری بنویسه یک اشتباهاتی ک شاخ درمیارم 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
وای دقیقا اینم میگه خانم من چجور به 40 تا دانش اموز برسماخه معلم وظیفه ای غیر از تدریس ب این 40 نفرو ...

نمیخوام توهین کنم من خودم ۸سال معلم بودم‌ ولی معلم های الان بجز تعداد انگشت شماریشون واقعا هیجی حالیشون نیست و به شدت عصبی و زود بهشون برمیخوره.  مثلا امروز دیکته تو خونه دخترمو دیده گفته این مشقه، دخترم میگه هرجی بهش گفتم دیکته است قبول نکرد. یا مثلا دفتر ریاضیشو ندیده تو دفتر مشق برای من نوشته تکلیف های ریاضیش کو؟ دخترم میگه دفتر ریاضی رو  هم بهش دادم امضا هم زده  اصلا بخدا گیج گیجه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس ناراحت نباشم همه مشکل دارن منم عصبی میشم توضیح بدم بلد نباشه 

اسی خیالت راحت همه این مشکلات رو دارن باهاش کار کن تکرار کن ولی خودتو ناراحت نکن به خودمم میگم که دیگه از کوره مثل شما در نرم 

نمیخوام توهین کنم من خودم ۸سال معلم بودم‌ ولی معلم های الان بجز تعداد انگشت شماریشون واقعا هیجی حالی ...

اره خدایی، توی پیامم اشتباه تایپ کردم ویراش نشد، نمیخواستم بنویسم معلم من دبیره میخواستم بگم مامان من دبیره😂🤦‍♀️ هم مامانم هم بابام فرهنگی ان

خود مامانم از سر کار برمیگرده میگه تو دفتر دبیر ریاضی میگه از فلانی خوشم میاد بهش نمره میدم، فلانی بهم سلام نمیکنه نمره نمیدم، گفت خیلیا هیچی بارشون نیست اصلا، بچه ها توی امتحانای هماهنگ ازشون سوال میپرسن بلد نیستن دبیرای مربوط ب اون درس 

من هفته بعد امتحان دارن باهاشم درست حل میکنه میپرسم درست میگه تو برگه می‌نويسم ساعت عقربه ها یک اندا ...

بنظرم خیلی سخته براشون 

مخصوصا ک دیجیتالی و انگلیسی هم ازشون میخان بنویسن هنوز خوندن ساعتو نمیتونن یاد بگیرن اخه این چیزا چیه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم