2777
2789
عنوان

امپول سفازولین و درد وحشتناکش 💉🩸💊🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست
😐😐

جانم؟

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرستاره گفت پنی سیلین نمی‌زنیم ولی سفازولین اشکال نداره

یکی نیستن خب اصلا

پنی سیلین میتونه حساسیتهای وحشتناکی بده

که سفازولین اینو نداره ودر کل سبکتر هست

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
یکی نیستن خب اصلاپنی سیلین میتونه حساسیتهای وحشتناکی بدهکه سفازولین اینو نداره ودر کل سبکتر هست

بله دقیقا همینطوره من تا حالا پنی سیلین رو تست هم نکردم که ببینم به بدنم میسازه یا نه 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

نه فرق دارن ولی از یه گروهن انگارمن یه بار واسم تو بیمارستان زدن برای عفونت ادراریتو سرم البتهبدجورم ...

آخه توی داروخونه سفازولین و پنی سیلین یه جا نگهداری میشن . رده دارویی شون یکیه

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

نمیدونم پرستاره میگفت فرق دارن

اععع

نمیدونم شاید

سفازولین وپنی سیلینهردو آنتی بیوتیکنولی با دنیایی تفاوت

آهان بله عزیزم

پرستاره که اینطوری میگفت

آهان بله متوجه شدم عزیزم

آخه تو داروخونه پنی سیلین و سفازولین یه جا نگهداری میشن ، رده دارویی شون یکیه . من فک کردم سفازولین یه نوع پنی سیلین ه 😂

آهان بله متوجه شدم عزیزمآخه تو داروخونه پنی سیلین و سفازولین یه جا نگهداری میشن ، رده دارویی شون یکی ...

😂🩷

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️