2777
2789

خیلی بد تموم شد

کلا داستانش خیلی عالی بود من دوست داشتم... 

اتفاقا راحت میتونستن جمعش کنن نمیدونم چرا اینجوری شد شایدم فصل دو هم داره

الان مهیار داروغه جدید شد؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چرا امید دارم قسمت آخر نباشه امشب قسمت بعدی رو بدهجانان رو اصلا نشون نداد،طوری آخرش ساختن که انگا ...

واقعا راحت میتونستن یه پایان خوب بسازن احتمالا اینکارو کردن داستان باز بمونه بتونن فصل دوم بسازن...

چون کارگردانش همون کارگردان مستوران هم هست البته واقعا مستوران چرت بود ولی مهیار عالی

و همون مستوران دو فصل ساختن خداکنه اینم فصل دو بسازن

تموم نشده اگه قسمت آخرش بود می نوشتن که قسمت آخر حس میکنم فصل فصله این فصل اول بود میره فصل دوم خیلی ...

داروغه جدید مهیار نیست؟ 

اصلا چرا داروغه رو برکنار کردن؟ داروغه به اون خوبی

شما زیاد حساس هستیدوگرنه چیز عجیبی نیست، حتی ممکنه کسایی هم باشن که پست شما رو بخونن در حالی که انگش ...

چه ربطی داره میگم انگشتو کرده تو دستمال داره بهش نشون میده میگی عجیب نیست دیگه کی اینکارو میکنه یا به خاطر قول انگشتشو میکنه:/

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

واقعا راحت میتونستن یه پایان خوب بسازن احتمالا اینکارو کردن داستان باز بمونه بتونن فصل دوم بسازن...چ ...

آره مستوران چرت بود واقعا مهیار خیلی قشنگ بود

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
چه ربطی داره میگم انگشتو کرده تو دستمال داره بهش نشون میده میگی عجیب نیست دیگه کی اینکارو میکنه یا ب ...

یه تیکه چوب  بود که به عنوان انگشت براش ساخته بودن  ازش استفاده میکرد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
واقعا راحت میتونستن یه پایان خوب بسازن احتمالا اینکارو کردن داستان باز بمونه بتونن فصل دوم بسازن...چ ...

در واقع پایانش خوب بود

مقصود بیگ به سزای عملش رسید، عقرب هم که دیوونه شد

مهیار و خاتون بیگم هم ازدواج میکنن، زن مقصود بیگ هم با خاتون بیگم شریک شدن، جانان هم اگه زنده میبود یا اعدام میشد یا  تا آخر عمر و یا حداقل برای سالهای زیادی تو زندان میفتاد، و پدرش شغلش رو از دست میداد

مهیار هم به عهدی که به پدر شاهک داده بود وفا کرد و شاهک رو از راهزنی تبدیل کرد به کسی که دنبال کسب علم باشه و میراثش هم بهش رسید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تموم نشده اگه قسمت آخرش بود می نوشتن که قسمت آخر حس میکنم فصل فصله این فصل اول بود میره فصل دوم خیلی ...

شاید هم از شخصیت هایی نبوده که ما میشناختیم، ولی آدم خوبی بوده چون گفته بود مهیار بره پیشش

مثلا اون باربره که اون روز قرار بود اعدام بشه شد کلانتر و اون که بهش میگفتن شاه محمود، که قبلا رئیس بزاز ها بود ، شده بود بابر پارچه فروشا😂