2777
2789
دقیقامقصر همه چی زنهتازه پایان تخیلی فقط ک ملکا با وجود اینهمه بدی میره وکالتشو ب عهده میگیره 😂من ج ...

اصلا تخیلی نیست خیلی زنها هستند که بعد اینکه شوهرشون زن گرفته بازم باهاش ادامه میدن با اینکه از نظر مالی هم نیازی ندارند بالاخره یه لچه لی اون وسط هیت که نمی تونند بهش بی خیال لشند.

واقعیت گفت احساسی حرف نزد

احساسی چیه دیگه 🤣

اگه ملکا خیانت میکرد هم حرف منطقی این بود به محسن بگه تقصیر توعه که رفیقتو پاشو به خونه باز کردی؟

اگه اینو قبول داری که هیچی 

اگه نه یعنی کلا مقصر همه چی رو زن میدونید

پدر ملکا مرد سالار بود 

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا تخیلی نیست خیلی زنها هستند که بعد اینکه شوهرشون زن گرفته بازم باهاش ادامه میدن با اینکه از نظر ...

زنی که از لحاظ مالی نیاز نداشته باشه و بمونه ندیدم اصلا

هرکی رو دیدم بخاطر نداشتن سرپناه مونده

اونم زخمش از قلبشون پاک شدنی نیست 

.

ندیدم تو واقعیت ولی عمیقا حسرت همچین خونواده هایی رو دارم ک انقدر بادرک و فهمن

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
احساسی چیه دیگه 🤣اگه ملکا خیانت میکرد هم حرف منطقی این بود به محسن بگه تقصیر توعه که رفیقتو پاشو به ...

بله از نظر من مرد هم رفیقشو نباید انقدر به خانمش نزدیک کنه 

درضمن ملکا ساده بود دختری با اون همه کبنه برگشت ولی حالا دم از دوستی بزنه باید شک میکرد

بله از نظر من مرد هم رفیقشو نباید انقدر به خانمش نزدیک کنه درضمن ملکا ساده بود دختری با اون همه کبنه ...

اگه شما برای مرد هم این نظرو داری

من میگم منطقی میگی 

اما اکثرا این حق رو به زن نمیدن 

گناه زن گناهه فقط از نظرشون

.

پدرمن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
منظورش این بود تو چرا اینقدر راحت دوباره اون دوستت رو به حریم خونت راه دادی حالا نه اینکه بیشتر مقصر ...

من ندیدم کامل اون یعنی دوست ملکا بود؟ من عین اینو تو اطرافیانم دارم میبینم دوست زنه قهر کرد اومد خونه اینا بعد یه مدتم رفت غافل ازین که رفت تو خونه ای که شوهر این براش گرفته بود. الانم علنا میگه میخام بگیرمش از زندگیم برو زنه  مقاومت میکنه

من ندیدم کامل اون یعنی دوست ملکا بود؟ من عین اینو تو اطرافیانم دارم میبینم دوست زنه قهر کرد اومد خون ...

آره دوستش بود 

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
اگه شما برای مرد هم این نظرو داریمن میگم منطقی میگی اما اکثرا این حق رو به زن نمیدن گناه زن گناهه فق ...

خانواده یه حریمی باید داشته باشه زنی که شوهرشو به دوستش نزدیک کنه ساده است  و اشتباه کرده و مرد هم همینجور اشتباه میکنه و ساده است در هر صورت هردو مقصر هستن

خانواده یه حریمی باید داشته باشه زنی که شوهرشو به دوستش نزدیک کنه ساده است و اشتباه کرده و مرد هم ه ...

ملکا کلا ادم احمق و ساده و خوش باوری بود

اما من میگم جدا از حماقت اون 

محسن هم شل و ول بود واقعا

به سادگی عاشق و فارغ میشد 

و البته از همون اول با ملکا هم صداقت نداشت

.