دقیقامقصر همه چی زنهتازه پایان تخیلی فقط ک ملکا با وجود اینهمه بدی میره وکالتشو ب عهده میگیره 😂من ج ...
اصلا تخیلی نیست خیلی زنها هستند که بعد اینکه شوهرشون زن گرفته بازم باهاش ادامه میدن با اینکه از نظر مالی هم نیازی ندارند بالاخره یه لچه لی اون وسط هیت که نمی تونند بهش بی خیال لشند.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ندیدم تو واقعیت ولی عمیقا حسرت همچین خونواده هایی رو دارم ک انقدر بادرک و فهمن
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
منظورش این بود تو چرا اینقدر راحت دوباره اون دوستت رو به حریم خونت راه دادی حالا نه اینکه بیشتر مقصر ...
من ندیدم کامل اون یعنی دوست ملکا بود؟ من عین اینو تو اطرافیانم دارم میبینم دوست زنه قهر کرد اومد خونه اینا بعد یه مدتم رفت غافل ازین که رفت تو خونه ای که شوهر این براش گرفته بود. الانم علنا میگه میخام بگیرمش از زندگیم برو زنه مقاومت میکنه
اگه شما برای مرد هم این نظرو داریمن میگم منطقی میگی اما اکثرا این حق رو به زن نمیدن گناه زن گناهه فق ...
خانواده یه حریمی باید داشته باشه زنی که شوهرشو به دوستش نزدیک کنه ساده است و اشتباه کرده و مرد هم همینجور اشتباه میکنه و ساده است در هر صورت هردو مقصر هستن