2777
2789

نه والا هیچ کس کلا مثل ملکا و خانوادش نیست خیلی بافرهنگن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابای‌منننن

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

فیلم بابا🤣

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

منظورش این بود تو چرا اینقدر راحت دوباره اون دوستت رو به حریم خونت راه دادی حالا نه اینکه بیشتر مقصر ...

نه گفت تو کمتر ازونا مقصر نیستی

فقط باید میگفت تو هم سادگی کردی

نکه کلا شل زیپ بودن دامادشو بندازه گردن ملکا 

اتفاقا پدرش مرد سالار بود 

اگه ملکا خیانت میکرد با رفیق محسن کسی نمیومد به محسن بگه تو تقصیرت بیشتره چون رفیقتو اوردی خونت 

پدر محسن رو بیشتر پسندیدم 

اون رویایی تره 

.

من که از افکار پدرش اصلا خوشم نیومد جایی که باید به ملکا دلگرمی میداد اونو مقصر میدونست شاید هم مقصر ...

دقیقا

همه چیم انداخت گردن ملکا

انگار نه انگار که محسن باید خودشو کنترل میکرد 

کلا همه چی تقصیر زن هاست😂

.