2777
2789
من چنتا لک سفید افتاده بود رو ساق پامرفتم دکتر برام کرایو کردجاش قرمز شد موند هیچی رفتم دوباره پیشش ...

منم صورتم چند تا لک داره میترسم برم وردارم. بعد اینهمه سال انقدر برام‌تکرار شده که از هر کار جدیدی میترسم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

عزیزم قطعا زیبایی های خودتو داری..

سعی کن مثبت فکر کنی...اگ اینطوری فک کنی واقعا برات اتفاق میفته....

خب هر کسی یه چیزی بهش نمیسازه..

مثلا من خودم ارایش سنگین بهم اصلا نمیاد...هر ارایشگاهی میرم همینه.

پس ارایش سبک انجام میدم خیلیم خوب میشه.

شما بدن حساسی داری عزیزم...سعی کن دستکاریش نکنی...

مگه بینیت چطور شده ک فک میکنی قبلا زیباتر بودی؟!

اکثر مردم بعد جراحی قشنگتر میشن..قطعا شمام شدی

شاید خودت اینطور فکر میکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مدت دنبال کار زیبایی نرو ولش کن .

نمیرم که

نهایتش سالی یکبار میبینم‌ یه چیزیم خیلی افتضاحه میرم‌ مصیبت درست میشه برام.

هرکسم‌ منو میبینه میگه برو ابروتو میکرو کن برو موهاتو فلان کن، برو پوستتو بیسار کن.‌ انگار به همین راحتیه فکر میکنن منم عین ادمیزادم برم پول بدم بگم بیاید خوشگلم کنید اونها هم خوشگلم کنن.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عزیزم قطعا زیبایی های خودتو داری..سعی کن مثبت فکر کنی...اگ اینطوری فک کنی واقعا برات اتفاق میفته.... ...

دماغم بدتر از قبلش شده

نمیرم که نهایتش سالی یکبار میبینم‌ یه چیزیم خیلی افتضاحه میرم‌ مصیبت درست میشه برام.هرکسم‌ منو میبین ...

چقدر بده در مورد ظاهر آدم نظر بدن. هر جوری که خودت دوست داری با پوست و موهات رفتار کن 

پیش دکترای خیلی خوب برو...شاید موادی ک اونا استفاده کنن بهت بسازه...بهشونم بگو حساسیت داری و قرمز می ...

انقدر تحقیق میکنم نمونه کار میبینم بعد میرم. شانس ندارم. کلا چندساله همینه 

چقدر بده در مورد ظاهر آدم نظر بدن. هر جوری که خودت دوست داری با پوست و موهات رفتار کن

نه من ناراحت نمیشم.‌من‌ناراحت میشم که چرا با بقیه انقدر فرق دارم.

وای خدا باورم نمیشه...مگه میشه....فک کنم نصبت به خودت حساس شدی...مگه چ شکلی شده؟ کج شده؟

بزرگتر از قبل و پهن. 

برمیگرده به همون حساس بودن...شما به موادی ک براتون استفاده میشه حساسید

چی بگم. دندونم درد میکرد رفتم پیش یه دکتره که همه فامیل گفتن خوبه. دندونهامو جوری خراب کرد که لثه هام تا چندماه درد داشت فاصله زیادی بین دندونهامم گذاشته بود  نمیتونستم با اون ور غذا بخورم. دهنم بو گرفته بود تا بالاخره انقدر خرج کردم درست شد.