2777
2789
عنوان

بهش گفتم سالگردمون بریم رستوران گفت نه 🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 66 پست
میگفتی واقعنم سورپرایز شدم با این اخلاق عنت بیشتر از این ازت انتظار نمیرفت

امشب بگم دلخوریمو یا کلا بیخیالش بشم🙂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

آبجی آخه فشار روشه چرا به من پریدواقعا دلم شکست🥲💔

عزیزم دلم🩷🩷🩷

غصه نخور ایشالا که رابطتون خوب پیش بره زندگیت درست بشه متاسفانه مشکلات تو زندگی هممون هست اما یه روزی بلاخره تموم میشن🌱🩵

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دیده داره کم میاره زر مفت زده بزنش تو دیوار از این برات پارتنر در نمیاداسی میشه هردوتا تاپیکمو ...

کم کم به این نتیجه رسیدم که پسر خوب وجود نداره

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

عزیزم دلم🩷🩷🩷غصه نخور ایشالا که رابطتون خوب پیش بره زندگیت درست بشه متاسفانه مشکلات تو زندگی هممون ...

مرسی عزیزم :) سلامت باشی 

منظورت از بیخیالی کات کردنه؟

آره

امشب بگم دلخوریمو یا کلا بیخیالش بشم🙂

اگ خودش پیام داد قطعا قهوه ایش کن 

ولی خودت رو سبک نکن و پیام نده

اینقدر بدم میاد از این پسرا 

دقیقا این حرف خیلی برام آشنا بود ک گفته سورپرایز داشتم و فلان 

منم خیلی وقته که به این نتیجه رسیدم.....

همه که ناراضین

حتی متاهلا از شوهرشون عاصی شدن

انگار تا اخر عمرم مجرد بمونم بهتره🙂

اگ خودش پیام داد قطعا قهوه ایش کن ولی خودت رو سبک نکن و پیام ندهاینقدر بدم میاد از این پسرا دقیقا ای ...

چیشد اون پسره که بهت گفت اینو 

همه که ناراضینحتی متاهلا از شوهرشون عاصی شدنانگار تا اخر عمرم مجرد بمونم بهتره🙂

اره دیگه...تو  رو نمیدونم اما من به وضوح هم دارم میبینم تو خونه خودمون که بابام چقدر مادرمو اذیت میکنه و بعد این همه زحمتی که مامانم تو خونه میکشه دلشو میشکنه ؛)

سر همین مامانم میگه خیلی دیر ازدواج کن

کم کم به این نتیجه رسیدم که پسر خوب وجود نداره

وجود داره 

چند ساله دوست پسر دارم حتی خواستگاری هم کرد خانوادم قبول نکردن 

دیشب داشت از شدت دلتنگی گریه میکرد که خسته شده  

حتی یکبار نزدیک بود خودشو بندازه جلوی ماشین

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

اره دیگه...تو رو نمیدونم اما من به وضوح هم دارم میبینم تو خونه خودمون که بابام چقدر مادرمو اذیت میک ...

الهی بمیرم واسه دل مامانت

من که زحمتشو نکشیدم اینجوری دلم پودر میشه

بعد اینکه عمرتو پاش بذاری و حرف بشنوی چقدر سخته