2777
2789
عنوان

دلم تو خونه جدید میگیره 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشی زده زیر دلت 😂 من از خدامه از دستشون فرار کنم الکی خودتو ناراحت نکن به خوشی زندگی کنی داخلش

قربونت عزیزم، خودمم همین فکرو میکنم😂😂😂😂 آخه نمیدونی چی کشیدم تا این خونه رو ساختیم به اندازه ۱۰ سال پیر شدم 

قربونت عزیزم، خودمم همین فکرو میکنم😂😂😂😂 آخه نمیدونی چی کشیدم تا این خونه رو ساختیم به اندازه ۱۰ ...

منم ۱ سال و‌نیم دارم تو جهنم پدرشوهرم زندگی میکنم فقط منتظرم شوهرم بگو پاشو بریم بخدا وسایل خونمو با فرغون میبرم منتظر باربری نمیشم

بعد الان مستقل شدی دلت گرفته

دلت میخاد از در بیای بیرون خانواده شوهر ببینی

تو همه چیزت دخالت کنن

ول کنا تا بیشتر دعوات نکردم از خونت لذت ببر

‏در‌ من خری به گل نشسته.

واااچرا گریه؟چه خوب کردی جدا شدیاصلا زندگی با بقیه قابل درک نیست

برا اینکه این پسرش از بقیه پسراش حرف گوش کن تر و مهربون تر و زرنگ تر بود اونام ازش سواستفاده میکردن فک میکردن تا اخر عمرشون زیردستشون میمونه . خونمونو بیخبر دادن اجاره نمیذاشتن بلند شیم وقتی دیدن فایده نداره شرو کردن گریه زاری. مادرشوهرم گفته بود تو بری ما دق میکنیم ( آخرین حربه ) دیگه شوهرم دید زندگیمون از هم میپاشه اونجا بمونیم گوش نداد بشون 

خدایی سلطنت حق رینیرا بود