بعد سه سال سختی کشیدن و چک و قرض و بدهی تونستیم خونمونو تموم کنیم، خونه قبلی خیلی قدیمیه، تازه با مادرشوهرم هستم که خیلی سختم بود، الان نمیدنم چم شده وقتی میرم خونه جدید دلم میگیره ، کسی اینجوری بوده؟؟؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم اینطور بودم دوستم گفت چشمتون زدن یه خون بریزید من فکر کردم شوخیه و الکی ، تا گوسفند کشتیم و خیرات دادیم واقعا حالم بهترشد ، بعدم صدای اذان را بلند تو خونه پخش میکنم و همیشه هم مدیتیشن و شکر گذاری انجام میدم .الان خداروشکر بهترم .....البته محیط و نور خونه و اسباب و وسایل. هم خیلی تو روحیه تاثیر میذاره
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اره من با خون دل از محله آشغال قبلی اومدم این خونه که هم شیک تره هم محله ش اوکی ولی دو ماه طول کشید ...
امشب با همسرم رفتیم خونه رو یه نگا بندازیم ولی فقط حس بد و منفی گرفتم ، از طرفی مادرشوهرم هی آه میکشه رو وسایلمون که جمع کردیم ، خیلی سردرگمم، واقعا نمیخوام دیگه با مادرشوهرم باشم
منم به این فکر کردم که شاید انرژی منفی های اطرافمه که احاطم کرده ، منم حتما این کارو میکنم که آرومتر ...
اره عزیزم انرژی منفی ک هست ولی اینکه فعلا بلاتکلیفی و دو دل هستی و زندگیتون سروسامان نداره هم خیلی تاثیر داره، بذار وسایلت را بچینی، ی هفته بگذره به خونه انس بگیری اونوقت میفهمی طعم زندگی تازه چیه....
ب هرحال ی خون بریز،گوسفند نتونستی ی خروس سیاه بکش
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اره عزیزم انرژی منفی ک هست ولی اینکه فعلا بلاتکلیفی و دو دل هستی و زندگیتون سروسامان نداره هم خیلی ت ...
حتما این کارو میکنم عزیزم مامانم گفت به چنتا خونواده نیازمند هم مرغ بدیم بخاطر دوری از چشم نظر، با خودم قرآن هم می برم و خودمو با کار سرگرم میکنم دیگه ببینم چی میشه