2777
2789
عنوان

تا حالا عذاب وجدان کاری یا اتفاقی باهات مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست
باور کن فقط داری خودتو عذاب میدیاون اتفاق رو خدا براش از قبل نوشته و تو حتی اگه بیمارستان میرسوندیش ...

نمیدونم شاید ولی اگه میرسوندمس بیمارستان دیگه این عذاب همراهم نبود!

تنهایی بده ولی اینکه بدونی عشقت نفست همه کست زیرخاکه وهیچوق نمیتونی توچشای خوشگل مشکیش نگاه کنی ازعذاب جهنم بدتره!

صددرصد ازهمه طرف فشارتحمل میکنم نابودی ایندم بی کس شدن خودم وپسر۲سالم هعی خداخودش درس کنه!دنیابه کام مانبود ونیس عزیزم!

مچکرم فداتشم عزیزم همین پیامتون حالمو بهترکرد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم شاید ولی اگه میرسوندمس بیمارستان دیگه این عذاب همراهم نبود!تنهایی بده ولی اینکه بدونی عشقت ن ...

بگردم بچه داری؟🥺🥺

مطمئنام شوهر مرحومت بهت افتخار میکنه

با این حرفا فقط زندگی خودتو جهنم میکنی 

روز و شبت یکی میشه

بلاخره باید یه روزی بگذری از این اتفاق

از خدا میخوام بحق این شبای عزیز خدا عوض تموم روزهای که سختی کشیدی رو بهت بده و معجزه خدا رو زندگی کنی

مطمئنم خدا روزای خوبشو برات کنار گذاشته

اگه یه روز یا یه شب حالت بد بود و کسی رو نداشتی باهاش حرف بزنی میتونی رو من حساب کنی

تا جایی که بتونم کمک میکنم

🩵🦋🩵عزیزدلی

بگردم بچه داری؟🥺🥺مطمئنام شوهر مرحومت بهت افتخار میکنهبا این حرفا فقط زندگی خودتو جهنم میکنی روز و ...

بچم۱سال و۱۰ماهش بود همسرم ازدنیارف خودش۲۳سالش بود میدونم الان بهم افتخارمیکنه که چقد قویترشدم چون خیلی ضعیف بودم ولی بعداون قوی شدم شدم یه زنی که هم پدرهم مادربرای بچم مچکرم عزیزم ولی واقعافک نمیکنم بعدهمسرم بتونم روزای خوبیو تجربه کنم حتی اگه بیان هم خوش نیستن چون تو تک تک اون لحظات و ثانیه ها هچنبودهمسرم حس میشه کاش خداهیچ زنی رو تواوج جوونی بی کس نکنه جلوی بقیه خیلی وقوی هستم ولی توخلوت خودم میشم یه بچه۲ساله که بهونه میگیره حتی خداهم نمیتونه منو راضی کنه فقط خودشو میخام

مچکرم عزیزم فدای قلب مهربونت شم❤❤❤

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بچم۱سال و۱۰ماهش بود همسرم ازدنیارف خودش۲۳سالش بود میدونم الان بهم افتخارمیکنه که چقد قویترشدم چون خی ...

شوهرت مرحومت جون مرگ شد که

سنی نداره برا سکته😔🥺🥺

برا این همه درد خیلی جوونی

درکت میکنم

آدم خسته میشه از نقش بازی کردن و قوی به نظر رسیدن

اللهی خدا به دلت نگاه کنه🥺

غربون حکمت خدا بشم😔😥

تو دعوا به شوهرم گفتم دیگ دوستت ندارم و نمیخامت افتاد گریه . یادم میفته قلبم میگیره 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من وقتی نوجوان بودم حالم خیلی بد بود. چندین بار اقدام به خودکشی کردم، مامانم خیلی غصه منو خورد موهاش سفید شد و من تا مدتها فقط به موهای خوشگلش که فکر میکردم حالم بد میشد. 

حالا که خودم عاقل شدم خواهرم تازه نوجوانه و تلاطم داره (البته خدا رو شکر اصلا مثل من نیست، من به دلایلی حالم خیلی بد بود). من و خواهرم الان با هم مهاجرت کردیم. مامانم خیلی نگرانش بود چون نگرانی هایی که از من داشت هم سر دلش مونده، من خیالش رو راحت کردم و گفتم از خواهرم مراقبت میکنم براش. 

بهش گفتم اینطوری دردی که در نوجوانی خودم به دلت آوردم رو جبران میکنم. مامانم میگفت احتیاجی به جبران نیست و تو خودت حالت بد بوده، ولی حتی با این وجود عذاب شکستن دل مادرم همیشه رو دوشم سنگینی میکرد. هیچوقت فکر نمیکردم فرصت جبران پیش بیاد ولی حالا پیش اومده و من با تمام وجود مسئولیت خواهرم رو قبول کردم و خدا رو شکر تا الان هم خوب پیش رفتیم. 

فکر نمیکردم یه روز بتونم وجدانم رو از این مسئله سبک کنم اما شد 💕.

تو دعوا به شوهرم گفتم دیگ دوستت ندارم و نمیخامت افتاد گریه . یادم میفته قلبم میگیره

عزیزم🥺🥺

اشکال نداره خودت داری میگی تو دعوا

یعنی خودتم عصبی و ناراحت بودی و این حرف رو زدی

یه بار یه حرفی زدم به یه نفر که نباید میزدم تا چند ماه بابتش از عذاب وجدان به خودم پیچیدم هنوزم وقتی ...

به این فکر کن که دست تو نبود و گفتی و واقعا از ته دلت نبوده اون حرفت

من عذاب وجدان مامانم واقعا داره منو میکشه

نمیدونم چجوری جبرانش کنم

من وقتی نوجوان بودم حالم خیلی بد بود. چندین بار اقدام به خودکشی کردم، مامانم خیلی غصه منو خورد موهاش ...

نوجونی واقعا دوره سختیه

درکت میکنم

ولی واقعا ایول بهت که اینجور قوی و موفق شدی

زحمتای مادرت رو هدر ندادی

الان بهتون افتخار میکنه

کاش میشد منم جبران کنم براش و این عذاب وجدان کوفتیم رو راحت بزارم

نوجونی واقعا دوره سختیهدرکت میکنمولی واقعا ایول بهت که اینجور قوی و موفق شدیزحمتای مادرت رو هدر نداد ...

قربونت برم عزیزم. حتما فرصت جبران برای تو هم پیش میاد. بعدشم زمان مرهم خیلی خوبی برای عذاب وجدانه، یکم تحمل کن بعد هم دردش کم میشه هم فرصت پیش میاد.

قربونت برم عزیزم. حتما فرصت جبران برای تو هم پیش میاد. بعدشم زمان مرهم خیلی خوبی برای عذاب وجدانه، ی ...

مرسی بابت حرقای قشنگت

آرومم کردی

انشالله فرصتش بیاد جبران میکنم براش

برا شفاش دعا میکنی؟؟

برا حاجت دلت صلوات و حمد خوندم🩵🦋🩵