2777
2789
عنوان

بچه ها رفتار خانواده نامزد برادرم نرماله یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 2500 بازدید | 96 پست
خرج داداشت رو بابات میده؟ منظورم اینه که چرا همه چی رو شما میدونین؟متاسفانه اون خانواده هم سو استفاد ...

چون هم جلو بابام میگن هم ب داداشم مادر زنش میزنگه میگه 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وظیفه اونا نیست زنگ بزنن ولی برادرتون میتونه اگه دلش خواست بهش خرجی بده ، رستوران ببره،همون چیزهای معمولی که تو نامزدی انجام میدن واقعا پر رون

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
اخه من خودمم نبودم اینجوری الان نمیدونم مادرم گاهی عصبی میشه و میگه یعنی چی ولی من ارومش میکنم میگم ...

بعضیا همینجورین کلا... منم ی عروس دایی داشتم همینجوری بود ...از اینا ک هرچی مجردی میخوان حواله میشن ب خونه شوهر

اینکه پدرشما لطف می کنن دستشون درد نکنه ولی ربطی به گدا گاگول نداره .اون خانم زن عقدی آقاست وظیفه آق ...

درسته ،اما اینکه یه پیرمرد به دامادش زنگ بزنه و ازش بخواد که قرص دارو دخترش که هنوز خونشه بگیره واقعاً این خیلی زشته

ببین نباید فقط به دید پول به داماد نگاه کرد

من خودم اینجوری نبودمولی خب خیلیا رو دیدم تا نامزد میکنن همه مسئولیتو میندازن گردن نامزد بدبختاگه از ...

خوب داداشم کار میکنه و خرجا بالاس میخاد برا عروسی جمع کنه گفته ب نامزدم ماهیانه میدم ولی اونا خرج کفش کتاب و لباس جدا میخان 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40