2777
2789
می خونم ولی به خوابم نیومده بابام خیلی زیادمهربون بود خیلی براش دعاکن

چشم حتما ۵ تا صلوات براشون فرستادم 🌸 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا رحمتشون کنه ، پدر شما نتونستن درمان رو شروع کنن؟ چند وقت طول کشید که فوت کردن؟ 😭بله سیگاری بود

اززمانی که فهمیدیم تا فوت دقیقا سه ماه ویک روز طول کشیدده جلسه پرتو کردن ولی روزشنبه که رفتن اولین جلسه شیمی راشروع کنن همون وقت فوت کردن به شیمی نرسیدن

حق باشماست
بله گلم انشالله که خوب میشه هرسرطانی یکی باشه یعنی متاستاز نداده باشه خوب میشه حتما من تازه مادرم رو ...

خدارحمتشون کنه روحشون شاد 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

خداشفابده پدرمن ۸روز پیش فوت شدن به خاطر سرطان بدخیم ریه که متاستوز کرده بود به مغز اگه ازپدرشما متا ...

منم پدرم ۹ رزه فوت شده خیلی بی تابم، نصف شب ایست قلبی کرد بدون هیچ بیماری دلم اروم نداره انتظارشو نداشتیم، تو کنار اومدی؟

اززمانی که فهمیدیم تا فوت دقیقا سه ماه ویک روز طول کشیدده جلسه پرتو کردن ولی روزشنبه که رفتن اولین ج ...

پرتو درد داشت؟؟من چقدر ازشیمی وپرتو میترسیدم ولی مادرم اصلا نرسید به اونجا حتی خودش متوجه بیماریش نشد تو یک ما ه فوت شد

اره منم بابابزرگ مامانبزرگ همه داشتن من میگم خدا مادرمودوست داشت اصلا نفهمیدتااخرش خدا به ماهارحم کن ...

اره واقعا درست میگی. چون تو روحیه ادم خیلی تاثیر میزاره..

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

منم پدرم ۹ رزه فوت شده خیلی بی تابم، نصف شب ایست قلبی کرد بدون هیچ بیماری دلم اروم نداره انتظارشو ند ...

خدا به دادت برسه،من بااینکه پدرم ۳ماه افتادن ودوماهشو مثل فلج مادر زاد بودن وتکلم نداشتن ،منظورم اینه افتادگی پدرمو دیدم ولی خدا شا۶ده اشک چشمم خشک نمیشه

حق باشماست