2777
2789
نزدیک ب نه سال ازدواج کردم پس کی درست نیشه..من کلا هیچکس دعوت نمی کنم اصلا نمیشه

عزیزم منم خیلی شرایطم شبیه شماست 

مهمونایی که مثل خودم متوجه شرایطهستن دعوت میکنم بقیه هم که خیلی شرایط خاص باهاشون راحت نیستم زیاد تعارف به رفت و آمد نمیکنم ...اما با همسرت صحبت کن بگو شرایط بهتر شد بچه ها رو به راه شدن باید کم‌کم دستی به خونه زندگی بکشیم 

منم همینطورم همسایه ها همش دور هم جم میشن میگن چقد بچه هاش شلوغن و فلاننبچه های الان واقعا شیطونن و ...

بچه های قدیم همش بیرون دم‌در خونه ها بودیم و تو‌کوچه بازی میکردیم الان همش تو خونه های کوچیک و دست پاگیر انرژی شوند تخلیه نمیشه که هیچ ذخیره هم میشه باید سرشون گرم کنی و انرژیشون خالی کنید با برنامه وحوصله ..مامانای الان کم حوصله ام هم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضي شوهرها كم كمك ميكنن من يك بچه دارم اما ٩٠ درصد همه كارها، چه بچه و چه كار خونه ، با خودمه

بنده خدا شوهرش هم صبح سرکار هم شب جونی نمیمونه که 

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

بنده خدا شوهرش هم صبح سرکار هم شب جونی نمیمونه که

نه شوهر من خيلي وقتها خونه است كارش جوريه كه لازم نيست زياد بيرون باشه 

اغلب ٢-٣ ساعت صبح ، ٢-٣ ساعت بعد از ظهر ميره بيرون