2777
2789

خودمونم باید به خودمون مسلط باشیم بعضی وقتا نباید به دعواهاشون محل بزاریم داد کشیدن مادر که بشه عادت دیگه واویلا

من ۴ تا دارم همه مسافرتی میرم خرید خونه با خودمه شوهرم اصلا از درسو مشق خبر نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش دبستانی رفته بود ؟دختر من الان پیش دبستانی هست حروف رو دارن کار میکنن

ببخشید گلم یسوال

دخترتون اعدادو میتونه تشخیص بده؟؟

مثلا عدد ۷ رو که نسون میدم میگه ۵

نه نه ۶ 

تا ۴ اوکیه 

بقیرو متوجه نمیشه😂

یا حروف رو دریت نمیسناسه 

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
من دوتا بچه هام خیلی خودخواهن و تحمل نه شنیدن ندارن تا مخالفتی ببین وحشی بازی درمیارن به خلق و خو هس

باید وقتی میگی نه ، حرفت تحت هیچ شرایطی عوض نکنی در عین حال مهربون و قاطع باشی ..باهاشون رفیق باشی و وقت بگذرونین ...ما خونمون جو کاملا کودکانه است ...من و همسرم هم پا به پای بچگی هاشون هستیم دنیا رو براشون سخت نکردیم ....اوناهم با ما راه میان و حالا رفتار های اقتضای سن مثل دعوا رو هم دارن ...

خوب چیه مگه ...من که دارم با همه اینا به چهارمی فکر میکنم ...تازه دارم درسم میخونم ..دوتا لیسانس هم ...

شما خودت میدونی ده تا بیار،اون خانم سوال کرد منم گفتم کجان 🙂

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
باید وقتی میگی نه ، حرفت تحت هیچ شرایطی عوض نکنی در عین حال مهربون و قاطع باشی ..باهاشون رفیق باشی و ...

مشکل من اینه همسرم نیس من اصلا از جانب همسزم ساپورت نمیشم ادم اگ همسرش پشتوانه اش باشه همراهش باشه میتونه تحمل کنه من همیشه تنهام با دوتا بچه خرابکار و بازیگوش

تک فرزندی هم مشکلات خاص خودش داره ..خواهر شوهرم بچه دار نمیشد از پرورشگاه بچه آورد الان هم سن پسر من ...

من خودم یه وقتا شک میکنم اما به نظرم اگر قرار باشه با کارای بچه ها مادری باشم که کم بیارم و نتونم مادر خوبی براشون باشم به خاطر صبری که دو تا بچه میخواد صبرم کم بشه دعوا کنم ترجیح میدم مادر بهتری برای یه بچه باشم

و اینکه خیلی بچه ها هم هستن دوتا هستن مشکلات خاص رفتاری دارن باید هربچه ای رو مستقل بار اورد و خواسته هاشو درست برطرف کرد من الان یه دختر دارم میرم مغازه چیزی میخواد میگم برات بخرم میگه نه مامان پولتو زیاد خرج نکن