2777
2789

اره تا حد زیادی درسته

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عاشقت بشه اصلا به رابطه ی جنسی باهات فک نمیکنه تا موقع عقد

چه ربطی داره 

نگید دیگه فکر نمیکنه!

میتونید بگید نمیخواد وارد این قضیه ها بشید تا رسمی شدن 

وگرنه میشه پسر یا دختری به رابطه فکرنکنن؟اگر اره سالم نیستن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
چه ربطی داره نگید دیگه فکر نمیکنه!میتونید بگید نمیخواد وارد این قضیه ها بشید تا رسمی شدن وگرنه میشه ...

منظورم همینه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

کلا این حرفارو بریز دور که پسری اگر دختری رو دوست داشته باشه بغلش نمیکنه،دستشو نمیگیره 

اگر اینکارارو نکنه،پسر مشکلللل داره و تمام 

هیچ منطقی هم پشت این مسئله نیست.

اما اگر دوسش داشته باشه و بدونه دخنر با رابطه یا ارتباط از یه سطحی بیشتر اوکی نیست،به نظرش کاملا احترام میذاره.