2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 20 پست
شرایطش رو رعایت کردی اتاق لباس پاک و طاهر و قبلش ۱۰ بار آیت الکرسی اگه خواب ندیدی جاتو عوض کنولی گاه ...

بله رعایت کردم ولی میگم من خواب زیاد میبینم ولی اون چند شب اصلا یادم نمی اومد

البته نصفه ول کردم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چقدر این تاپیک آشناست منم یه مدت نماز شب میخوندم چند ماهی ول کردم چند روزیه دوباره شروع کردم

سلام

لطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای محمدصادق دعا کنید

بیماری لاعلاج روحی ذهنی جسمی داره

خیر دنیا و آخرت ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاملطفا هر وقت نماز شب خوندین برای شفای محمدصادق دعا کنیدبیماری لاعلاج روحی ذهنی جسمی دارهخیر دنیا ...

چشم حتما 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اول از دوستانی که وارد تاپیک میشن خواهش میکنم برای روح مادر عزیزم یک صلوات بفرستید و از خدا بخواین گ ...

من صلوات فرستادم و دعا هم کردم 

تو هم برای عاقبت به خیر و خوشبختیم هم در این دنیا و هم در اون دنیا و هم اینکه همه ی دعاهام به درگاه خدا پذیرفته بشه 

برام صلوات بفرست 

من صلوات فرستادم و دعا هم کردم تو هم برای عاقبت به خیر و خوشبختیم هم در این دنیا و هم در اون دنیا و ...

ممنون از لطفتون فرستادم و دعا کردم انشالله اگه لایق باشم بعد از نماز شب هم دعا میکنم خیلی ممنون