2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین بچه ها

49 بازدید | 3 پست

من یه آقایی پیشنهاد ازدواج دادن و تصمیم گرفتم ی مدت باهاشون ارتباط داشته باشم تا بشناسیم همو ، تو این مدت از طرف ایشون بسیار مورد محبت کلامی و تماس گرفتن و … قرارگرفتم یعنی من ی شخصیت خنثی بودم تقریبا چون نمیخواستم تا مطمئن نشدم حسی رو ایجاد کنم گرچه ایشون منو خیلی دوست دارن ، این مدت یسری اختلافای کوچیک اعتقادی داشتیم ک ب نظرم طبیعی بود چون خیلی حاد نبود ولی ی موضوعی رو متوجه شدم ک ایشون ی وقتایی دچار تیک حرکتی میشه بیشتر توی محیطهایی ک شلوغ بااینکه ی آدمیه ک موقعیت اجتماعی خوبی داره و توی ی ارگان دولتی سمت مدیریتی کار میکنن ، ک مستقیم بهشون گفتم راجع ب این موضوع

هرلحظه كه تسليمم در كارگه هستي ، آرامتر از آهو بي باك تر از شيرم ، هرگاه كه ميكوشم در كاركنم تدبير ، رنج از پي رنج آيد زنجير پي زنجير …💓

خب

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش له فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

ک اول گفتن نه چیزی نیست و بخاطر خستگی ولی خب من قانع نشدم و بعداز چند روز مجدد گفتم و ایشون گفت ک آره دکتر هم رفتم ام آر آی هم دادم چیزی نبوده گفتن مربوط به گرفتگی عضلانی و …. و با ورزش و… اوکی میشه ، ولی باز من نتونستم بیخیال شم 😬تا اینکه دوباره خیلی جدی گفتم بهشون و گفتم تنها دلیلی ک باعث شد نتونم ادامه بدم همین موضوع فقط چون حقمه ک بدونم راجعبش ، و یجوری گفتم حس میکنم ناراحت شدن خیلی، خودم حس عذاب وجدان دارم چون انتهای بحث قرار شد دیگه ادامه ندیم بخاطر این موضوع ک من گفتم .ب نظرتون نیاز ازشون عذرخواهی کنم تماس بگیرم بابت حرفام یا مهم نیست ؟ 

هرلحظه كه تسليمم در كارگه هستي ، آرامتر از آهو بي باك تر از شيرم ، هرگاه كه ميكوشم در كاركنم تدبير ، رنج از پي رنج آيد زنجير پي زنجير …💓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب

توضیح دادم