2777
2789
عنوان

پدر و مادرم به صورت خیلی عجیبی منو خر فرض می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 47 پست
چرا ندارن عزیزم؟؟؟من دانشجوام ماهی دو سه روز خونم فقط..که اونم اینجوری

این افرادی که همچین نظراتی دادن دقت کردم همشون متاهل هستن و احتمالا خودشون هم توی همچین شرایطی قرار بگیرن همچین ری اکشنی نشون میدن و بدون توجه به بچه این برخورد رو میکنن

حق کاملا با شماست

در طول روز وقتی بچشون که دانشجو هم هست توی اتاقه میتونن برنامشون به اخرشب بندازن یا روز بعد که شما نیستی نه اینکه بدون توجه به حضور شما همچین حرکت ضایعی بزنن

ولی درکشو نداشتن دیگه 

چیزی نمیشه گفت...

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
فک کنم خودت از اینایی که روان بچه ات اصلا برات مهم نیس وسط روز با شوهرت میری حموم جلو بچه اتوگرنه ای ...

دقیقا دقیقااا

ببین خیلی درست گفتی من نوجوونم بودم باز از اینکارا می کردن 

واقعا تو روحیه دختر بچه تاثیر خیلی بدی داره

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا دقیقاااببین خیلی درست گفتی من نوجوونم بودم باز از اینکارا می کردن واقعا تو روحیه دختر بچه تاثی ...

به مادرت تذکر بده 

بدون تعارف و رو در بایستی 

بگو میتونی روغن زدنتو بندازی فردا که من خونه نیستم نه اینکه در اتاق منو قفل کنی و اینجوری رفتار کنی

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
فک کنم خودت از اینایی که روان بچه ات اصلا برات مهم نیس وسط روز با شوهرت میری حموم جلو بچه اتوگرنه ای ...

چه ربطی داره

خونه ای که یه اتاق داره راهی جز این نداره

مگه فقط یه شبه که بخوان نصفه شب انجام بدن؟

روان بچه با دعوا اسیب میبنیه نه محبت پدرو مادر

قرار نیس رابطه جنسیو ببینه که میگی کار زشتو فلانو روانش اسیب ببینه

نه عزیزم گفتم بالاتر..دانشجوام نهایتش ماهی ۴ روز خونمونم...

واقعا بعضی از والدین بچه رو از خونه زده و فراری میکنن بعد میگن چی کار کردیم بچه هامون اینجوری شدن 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
یعنی به نظر بعضیا اینکه صبح که اسی خونه نیست با شب که اسی خوابیده کارشونو انجام ندن به جاش وسط روز ب ...

عزیزم واقعا تو روحیه بچه تاثیر زیادی داره..

حالا الان من که سنم بالاتر رفت ولی دوران نوجوونیم هم همین واکنشو داشتن..

یادمه اون موقع ها عذاب می کشیدم.. خیلی حالم بدمیشد

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چه ربطی دارهخونه ای که یه اتاق داره راهی جز این ندارهمگه فقط یه شبه که بخوان نصفه شب انجام بدن؟روان ...

محبتی که بچه ببینه براش باعث آرامش میشه 

میشه بوسیدن پیشانی و آغوش 

نه رابطه جنسی 

اونم پیش دختری که دانشجو هست

توجیه نکنید همچین حرکت وقیحانه ای رو

در ضمن استارتر گفت دانشجوئه و در ماه فقط دو سه روز خونست یعنی هرشب نیستش که جلوی روغن زدنشونو بگیره!

عزیزم واقعا تو روحیه بچه تاثیر زیادی داره..حالا الان من که سنم بالاتر رفت ولی دوران نوجوونیم هم همین ...

حرف تو رو که خودت قربانی این مسئله بودی نمیبینن

بعد دفاع هم میکنن میگن محبت پدر و مادر چرا باید به روان بچه اسیب بزنه😏

محبتی که بچه ببینه براش باعث آرامش میشه میشه بوسیدن پیشانی و آغوش نه رابطه جنسی اونم پیش دختری که دا ...

عزیزم متاسفانه تنها چیزی که تو خونه ما نیست محبته!!!

یعنی رابطه جن..سی هست.. عیان و واضح هم هست ولی دریغ از کوچکترین محبتی...

به خاطر همین این موضوع زیاد از حد تو دوران نوجوونیم ازارم میداد..

یعنی همیشه این تفکرو داشتم که ببخشید ببخشید بابام مامانمو وسیله برای ار..ضا کردن مبیینه...

خیلی ازار کشیدم اون دوران...

حرف تو رو که خودت قربانی این مسئله بودی نمیبیننبعد دفاع هم میکنن میگن محبت پدر و مادر چرا باید به رو ...

دقیقا!

عزیزم متاسفانه تنها چیزی که تو خونه ما نیست محبته!!!یعنی رابطه جن..سی هست.. عیان و واضح هم هست ولی د ...

و این باعث میشه دید خودت نسبت به ازدواج هم منفی باشه و فکر کنی که کلا زن ابزار جنسی مرد هست

و این باعث میشه دید خودت نسبت به ازدواج هم منفی باشه و فکر کنی که کلا زن ابزار جنسی مرد هست

دقیقا زدی تو خال!!

دقیقا همین دیدگاهو دارم..

با اینکه الان که سنم بالاتر رفته میدونم همیشه اینطوری نیست ولی اینا بیشتر در حد به زبون اوردنه..

تو ناخودآگاهم دقیقا همین‌طورکه شما گفتی جا افتاده...

دقیقا زدی تو خال!!دقیقا همین دیدگاهو دارم..با اینکه الان که سنم بالاتر رفته میدونم همیشه اینطوری نیس ...

همینه عزیزم 

خانواده تاثیرش روی آدم اینجوریه که کل پایه و اساس فکریتو شکل میده حتی اگه نظر و دیدگاه خودت چیز دیگه ای باشه 

درست کردنش هم چندسال تراپی میخواد 

که اونم پنجاه پنجاهه

متاسفانه توی جامعه ما انگار فقط بچه دار شدن مهمه

قبلش باید به وضعیت مالی و سلامت روانمون دقت کنیم بعد بیاریم ولی بخاطر حرف بقیه و تنها نبودن و...همه بدون توجه به این چیزا بچه میارن و کلی آسیب بهش میزنن

همینه عزیزم خانواده تاثیرش روی آدم اینجوریه که کل پایه و اساس فکریتو شکل میده حتی اگه نظر و دیدگاه خ ...

عزیزم متاسفانه این کوچکترین قضیه تو خونه ماست..

بلاهایی من تو این خونه کشیدم از سمت پدرم که تراپی هم دیگه براش جواب نمیده...

حداقل دوست دارم خودم در آینده اگه مادر شدم مادر با درکی برای بچه‌م باشم.. دوست ندارم چیزایی که خودم تو زندگی تجربه‌شون کردم رو بچشه..

دوست دارم پدر خوبی داشته باشه... پدری که بیشتر از خرج کردن پول خرج کردن محبت بلد باشه...

به قول شما زاد و ولد که ملاک نیست...