2777
2789
عنوان

قراره دوممم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 34 پست
باغ پرندگانم خوبه برید من همیشه با ترس و لرز میرفتم بیرون تو ماشین قایم میشدم یه وقت کسی نبینه چقدر ...

آخرش چیشدین؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبلا خودش گفته بود بریم باغ پرندگانالان بهش گفتم بریم کافه یا همونجایی که خودت گفتی باغ‌پرندگان😑 هن ...

دوست عزیز برای دیت کردن و شناخت فرد مقابل کافه یا رستوران محل مناسبیه برای شناخت و حرف زدن.. 

سینما یا پارک محل مناسبی برای دیت نیست.. یه جایی رو انتخاب کنید که شان و احترام شما رو به فرد مقابل نشون بده.‌ 

این حرف رو یه مشاور بهم گفت.‌. برای اوایل اشنایی جایی مثل کافه و رستوران مناسبتره تا پارک و سینما و یا مثلا دم یه ساندویچی خیابونی.. حالا بعدا و به مرور اینجاهایی که راحتترین رو با توجه به شناخت فرد مقابل میتونین برین.. 

تو خیابون بود شلوغ بود دیگ جایی نرفتیم همونجا تو ماشین نشستیم حرف زدیم_ گزارش زدم

مرسی عزیزم

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

والا ازدواج 😁

اخیییی عزیززم پایدار باشید💓

توروخدا برای منم دعا کن ۴ساله با همیم ولی خانوادم راضی نمیشن در حد مرگ همو میخایم

اخیییی عزیززم پایدار باشید💓توروخدا برای منم دعا کن ۴ساله با همیم ولی خانوادم راضی نمیشن در حد مرگ ه ...

مرسی گلم انشاءالله بهم میرسید چرا موافقت نمیکنن ؟ 

شوهر من کاری نبود بیشتر دنبال رفیق بازی و اینا بود برای همین میگفتن نه ولی راضی شدن شکر خدا الان خوب شده 

تنها دلخوشی منی دختر نازم لنا جان 💋🦋

مرسی گلم انشاءالله بهم میرسید چرا موافقت نمیکنن ؟ شوهر من کاری نبود بیشتر دنبال رفیق بازی و اینا بود ...

بابت شغلش و اختلاف طبقاتی که ما از اونها بالاتریم 

البته اون نه رفیق بازه نه هیچی حتی جرات ندارن خانوادش به من چیزی بگن باهاشون بحث میکنه، دائم برام هدیه میخره 

ارایشگره چند نفر هم زیر دستش کار میکنن با اینکه پشتوانه نداشته و خرج خونه رو هم میده اما الان ماشین هم خریده یدونه ایفون ۱۶و ایفون۱۰ داره و یه مقدار هم پس انداز و ارز 

سنش هم ۲۲هست بدبخت برای اینکه خانوادم راضی بشن خیلی داره کار میکنه 

مامانم با بابام حرف زد گفت همو میخوان گناهه فردا هم با یکی دیگه ازدواج کنه نخواد نمیمونه تو زندگیش د ...

منو در حد مرگ کتک زدن هنوز جای زخم ها رو بدنم مونده 

بابت شغلش و اختلاف طبقاتی که ما از اونها بالاتریم البته اون نه رفیق بازه نه هیچی حتی جرات ندارن خانو ...

اخی پس چرا قبول نمیکنن پسر به این خوبی دیگه چی میخوان انشاءالله قسمت هم بشین و بلاخره بهم برسین گلم 🥲

تنها دلخوشی منی دختر نازم لنا جان 💋🦋

اخی پس چرا قبول نمیکنن پسر به این خوبی دیگه چی میخوان انشاءالله قسمت هم بشین و بلاخره بهم برسین گلم ...

مرسی عزیز دلم 💓

دیشب کلی گریه میکرد که خستم از دوریت چرا نمیزارن مال من بشی

شما از انتخابت راضی هستی؟

ای بابا چرا کتک آخه تو هم پای حرفت بمون کوتاه نیا اخرش خودشون راضی میشن

قصدم همینه که صبر کنم تا اونم نهایت تلاششو بکنه