بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر کی سمتم میاد همینه حتی شوهرای دختر خاله دوستام همشون همینن دنبال ارث زنشون هستن ...شما مردا فقط ش ...
خب من اگه پول پرست بودم که پول رو از بابام میگرفتم؛ چرا از زنم بگیرم...
نه خیر خواهر من. یه چیزی هست به نام غرور و عزت نفس که در بعضیا وجود داره و باعث میشه که بخوان همه چیز رو خودشون با توانایی خودشون به دست بیارند نه اینکه به مال دیگران چشم داشته باشند...
به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...
یک کلام ختم کلام من به شخصه نمیرم دنبال دختری که سرمایه دار تر از خودم باشه چون بخواد از فردا پول با ...
اصن بالاتر از خودش دیگه چیه؟!؟؟ مگه پول داشتن یا نداشتن نشونه ی بالا پایینی هست؟!؟
والا از نظر من دختری که بی ادب باشه و همه چی رو به مسخره بگیره....یه شهرم به اسمش باشهواسه من که ارزشی نداره...
به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...
داداش زندگی با شاهنامه فرق داره زندگی اولش خوشه و بعدش تفاوت ها خودشو نشون میده خودت تصور کن که زنت ...
زنی که بخواد پول باباشو بکوبه تو سرت؛ مطمئن باش حتا اگه پولم نداشته باشه یه چیز دیگه پیدا میکنه که بکوبه تو سرت..
من میگم مهم اخلاق و شعور و شخصیت آدماست نه پول...