2777
2789
عنوان

چجوری ب شوهرم بفهمونم ک فهمیدم جاریم فالو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه جاریتو فالو داره که نشد دلیل به نظر من صداشو در نیار اگه میتونی مدرک جمع کن بعد اقدام کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ببین جاریت دقیقا میخواد بشه رئیس زندگی تو،حالا توهی با شوهرت جنگ و دعوا کن ک برسه ب گوش جاریت و ذوق ...

ای خواهر اینا اگه ریگی به کفششون باشه یه جای دنج هست همیشه،دو ساعت مرخصی می‌گیره میره خانمو می‌بینه برمی‌گرده این کاری داره

من جات باشم پیش شوهر این جاریه این کاراشو یجوری تعریف میکنم هرزگیاشو و خودشم یجوری میشورم پهن میکنم و میندازمشون به جون همدیگه تا باهم مشغول باشن سرشو از زندگی بقیه بکشه بیرون عنتر

اگه از من میشنوی که سه تا جاری دارم و یه بارم جدا شدم بی خیال جاری باش و ولش کن 

به جاری هرچی بیشتر اهمیت بدی بیشتر حرصت میده ولشون کن. خودم انقد از دست جاریام حرص خوردم الان فهمیدم اشتباه کردم شوهرمم خیلی کارا کرده حرص منو دربیاره همین یه ماه پیش من به سختی مریض شدم ۲۰ روز اصلا حالمو نپرسید بعد خبردار شد جاریم رفته بیمارستان برا چکاب بعد گفتن آنزیمای کبدش جابه جا شده زنک زد وای نیمدونی چجوری حالشو میپرسید با حالت مگرانی 

بعدم رفتیم ملاقات دم تختش نمیدونی چجوری حال. و اخوال میکرد باهاش 

ولی دیگه بی خیال باش زندگیتو بکن 

هر چی ببینن بیخیال تری بیشتر خودشونو جمع میکنن هرچی حساسیت نشون بدی بیشتر اذیتت میکنن

ای خواهر اینا اگه ریگی به کفششون باشه یه جای دنج هست همیشه،دو ساعت مرخصی می‌گیره میره خانمو می‌بینه ...

استغفرالله،از اون رابطه ها دارن!؟؟؟🤧

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

یا خدا 

اسی حالت خوبه

خب جاریتو فالو داشته باشه

خوبه میگی باهم فامیلن هستن

اره بخاطر ی فالو برو طلاق بگیر

بعدم شماچه بخای چه بخای ی رابطه دوستی بین اینا هس بر حسب همون نسبت فامیلی

اگه شوهرت از این ادمای کثیف ک دنبال زندادششون هس نیست پس بی دلیله

اگه هم ک شوهرت ی همچین ادمیه صد مقصر شوهرته و ذاتش

تنها جنگ و دعوای زندگیت سرجاریته؟

نه کلا شوهرم  حس میکنم پارانوئید یعتی شکاک ه .

با اکراه اجازه رفت و اند با خونوادمو میده ینی یجوری لپ و لوچشو کج میکنه ک دیگ خودم ب این نتیجه رسیدم کمتر ارتباط بگیرم برا دوام زندگیم . 

اینم ک میگم ن اینکه فکر کنی هرروز خونه مادرمم.  

ن مثلا هردوهفته یبار میرم خونه م ادرم ک با اون مشکلی نداره .

ولی خواهرم هر ۳ ماه یبار میرم خونه ش 

کلا آدم عصبی ازش زیاد کتک خوردم 

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
چون حساسی عزیزم مگه چی قراره بشه بیخیال

ببین عزیزم 

من حساسم چون حرفای خوبی در مورد جاریم نشنیدم  جاری دیگم گفت اینا باهم رابطه دارن . یکی از برادرزاده هاش اومد گفت عمو زنعمو رو بغل ورد ینی شوهرم جاریمو. 

بااین حال گفتم اعتماد دارم اینا کلا یکماه بود عقد بودم . کم کم دیدم دخالتش خیلی تو زندگیم زیاده .هرجا میریم اینم هس .

ولی میدونی چیه شوهرم ۳ تا جاری دیگم اصلا آدم حساب نمیکنه اما با این راحته .

ب من آیدی اینستاشو نمیده اما ب این داده .

برادرم رو ب چشم بدی میبینه فکر می‌کنه با من رابطه داره خیلی جاها برادرم میخواد برسونه میگه ن .

خیلی بده این اخلاقش یعنی من با محارم خودم راحت نیستم اونوقت این آقا زیرآبی بره با کسی ک اونقدر پشتش حرف دراومد و من ب همه گفتم به شوهرم اعتماد دارم 

بعد این بیاد همچین رفتاری رو از خودش نشون بده .

ببین جاریت دقیقا میخواد بشه رئیس زندگی تو،حالا توهی با شوهرت جنگ و دعوا کن ک برسه ب گوش جاریت و ذوق ...

چجوری بزارم هیچ جا نره 

خو ب من میگه میره مثلا مکانیکی میره کارواش میرا فلان 

درصورتیکه میدونم این وسطا خونه برادرشم میره .

ببین اینا مهم نیس برادرش ه ب هرحال دوس داره بره بیاد 

ولی کلا خیلی حس راحتی داره باهاشون. 

اصلا امنیت ندارم هنش فکر میکنم تمام جیک پوک زندگیمو این زنیکه میدونه .

چون یبار اوایل ازدواج واس معاینه رفته بودم دکتر زنان .

این زن برداشت تو بحث گفت .هرچی باشم مثل تو نیستم ک پاتو باز کنی فلان کنی .

بخدا انگار آب سرد ریختن روم 

با خودم گفتم خاک توسرم . شوهرم اینو گفته !!.اصلا مگ ی مرد باید چقدر راحت باشه ک بگه !!

بعد ب شوهرم گفتم گفت نگفتم مادرم گفته .

رفتم از مادرش پرسیدم گفت من نگفتم دروغ میگه .

حتی مادرسم از خود شوهرم شنیده . شوهرم گفت واس دردو دل ب مادرم گفتم اونم ب جاریت گفته