2777
2789
عنوان

کاش بمیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 52 پست
نه

الان بچه های مردم با ایردراپ های تلگرامی کلی پول در میارن

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

سلام قربونت عزیزم ببخشید شرمنده که ناامیدتون کردم

نا امید نه هنوز امیدواریم... خودت باید به خودت کمک کنی قویتر و با اراده محکمتری بلند شی دستتو بزاری روی زانوهات و یا علی بگی امیدواریم با حااال عااالی شاهد تاپیکاتون باشیم بیماریهاتون رفع بشن و دلشاد و خوشحال باشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این بخشی از فاجعه رو داره میگه شاید خیلی مشکلات داره

قطعا همینطوره بر منکرش لعنت 

ولی شرایط سخته از همه طرف ب همه جا داره فشار میاد 

خودکشی اخه؟؟؟؟منطقی نیست حتی اگه الکی بگیش؟ضمیر ناخودآگاه و این جریانات و منظورمه 

الان تمرکزش باید رو چیز دیگه باشه 

هدفش باید چیز دیگه باشه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نا امید نه هنوز امیدواریم... خودت باید به خودت کمک کنی قویتر و با اراده محکمتری بلند شی دستتو بزاری ...

ممنونم ازتون عزیزم

خدا پشت و پناهتون باشه ان شاءالله

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
قطعا همینطوره بر منکرش لعنت ولی شرایط سخته از همه طرف ب همه جا داره فشار میاد خودکشی اخه؟؟؟؟منطقی نی ...

واقعا ، چقدر به آدم فشار میاد دست به خودکشی میزنه حتی اسمش هم ترسناکه بهش فکر کنی خیلی ترسناکه

واقعا ، چقدر به آدم فشار میاد دست به خودکشی میزنه حتی اسمش هم ترسناکه بهش فکر کنی خیلی ترسناکه

ببین گاهی طرف برا صاف نشدن موهاش انقد خشم درونش جمع میشه ک حاضره سر خودشو ببره 

اما با سرکوب حسای درونی اون طرف با یه تشر به خودش میاد 

که اها چته ی موعه دیگه صاف نشد ک نشد ب درک ولش کن اصلا 

منظورم اینه به این چیزا فکر نکنه تو کفش پاته ولی یکی دیگه هست کفش نداره 

یکی دیگه هست پا نداره 

زنجیره وار تا الا اخر بهتر نیست اروم باشه سخت نگیره با ملایمت خارج از این شبهات به خانوادش تاکید کنه برای نیازش 

و به زندگیش ادامه بده؟ دو ماه دیگه از زمستان بیشتر نمونده تا چشم ب هم بزنه میبینه مث من خیلی چیزا رو از دست داده 

میگن یکی ک داره یکی و نصیحت میکنه روی صحبتش طرف مقابل نیست خودشه 

چشیدم ک میگم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نیمبوت ۳۰۰تومنی هست مگه؟نهههه کل دوستام تو راه میبینن آبروم میره

از اینستا یا سایت کتونی ناویک بخر منم خریدم بوت جنسش خوب بود اون مدلی که گرفتم

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
نه والا مشکل مالی نداریم من ناخواسته بدنیا اومدم بابام هیچی برام نمیخره

کی گفته ناخواسته بودی؟! 

چرا این حرفا رو به خودت نسبت میدی 

گلی میدونم الان به چشم یک فرازمینی به من نگاه می‌کنی و با خودت میگی این چی میفهمه از حرفای من ولی نه.. بعضی حرفا درکشون انقدرا سخت نیست، من میفهممت.. در کنار این فهمیدن اما نمیتونم کاری ام برات کنم بجز چند تا حرف دلگرمی.. و فکر کنم شاید برای تو بهترین حرف این باشه که« میگذره!» اره فقط کافیه صبر کنی و در هر لحظه بهترین کاریو ک به ذهنت میرسه انجام بدی نه اینکه تا ی مشکل دیدی سریع پناه ببری به ته خط یعنی خودکشی. موفق باشی گلی امیدوارم بهترین روزای زندگیتو تجربه کنی انقدری خوشحال باشی ک اصلا به یاد چنین روزایی نیفتی این ارزوم برات از ته دل بود :)

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود